AcasăPoliticaRomânia, în ALERTĂ din cauza lui Putin: Klaus Iohannis a luat decizia...

România, în ALERTĂ din cauza lui Putin: Klaus Iohannis a luat decizia cea mare!

iohannis ciucaRomânia, în ALERTĂ din cauza lui Putin: Klaus Iohannis a luat decizia cea mare!

Klaus Iohannis a convocat CSAT pentru situația de securitatea din zona flancului estic al NATO. Ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării va avea loc miercuri, la Palatul Cotroceni.

Președintele României, Klaus Iohannis, a convocat ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care va avea loc miercuri, 26 ianuarie 2022, începând cu ora 13:00, la Palatul Cotroceni”, transmite Adminsitrația Prezidențială.

Subiectele ce se vor discuta în CSAT:

  • Situația de securitate în Zona Extinsă a Mării Negre și pe Flancul Estic al NATO;
  • Măsuri privind dezvoltarea capacităților de răspuns la noile provocări ale mediului de securitate și creșterea rezilienței.

Iohannis s-a întâlnit, vineri, cu Ciucă

Convocarea CSAT a venit după o discuție între președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă. Întâlnirea a avut loc de la ora 13:00, la Palatul Cotroceni. Decizia şefului statului a venit după ce Rusia a cerut retragerea trupelor NATO şi România şi Bulgaria.

MAE reamintește că prezența NATO în statele aliate, care este rezultatul deciziilor adoptate la cel mai înalt nivel de către liderii aliați și implementate de structurile aliate politice și militare responsabile în acest sens, este o reacție strict defensivă la comportamentul tot mai agresiv al Federației Ruse în Vecinătatea Estică”, au răspuns autorităţile noastre.

author avatar
Andrei Ștefan
1.836 afisari

17 COMENTARII

    • Din păcate un materie de politica externa și diplomație, Werner este bota, ma uit la Ungaria prin Orban al lor ce bine știu juca cartea, deși sunt o tara f mica, joca mare de tot

    • Se reintroduce stagiul militar obligatoriu. 3 ani marina si 2 ani la trupele de uscat. Vor fi inrolati toti cei intre 18- 38 de ani. Un lucru bun cred eu.

  1. SA AUZI DIN PRESA CA VIN TRUPE STRAINE SI TU presedinte esti ?,nu scoti o vorba !, maciuca alta catastrofa vezi ce se vrea dezbatut in CSAT !!!”masuri privind dezvoltarea capacitatilor de raspuns la noile provocari ale mediului de securitate si cresterea rezilientei „,nu ti-ai scrantit limba de lemn ?
    BRAVOS DOCTORE CIUCA !,VEZI REZILIENTA PIRANIILOR ALEA CU TURALA MORISCA !,VEZI F16 DE SE DEZMEMBREAZA CAND S-AU RIDICAT DE LA SOL !,VEZI PATRIOATELE ALEA REVOPSITE !!.
    ACUM SA TE VEDEM EROULE !. UNDE-TI SUNT GENERALII AIA DE I-AI UMPLUT DE STELE SI MEDALII ?,Dle presedinte .

  2. s-a gasit vinovatul putin , nu jigodiile gen rares bogdan cu gasca lui care voteaza la brxls impotriva Romaniei si se roaga de mai marii zilei sa scoata partide din politica , nu hotii care jefuiesc tara fara sa fie pedepsiti . zilnic se dau tunuri de miliarde si procurorii scot dosare cu vanghelie si alte ciorbe sleite si prostesc lumea .

  3. Miercuri,pt. ca pana atunci pravalia dela Cotroceni este inchisa pt. renovare. Si pana atunci ori moare magarul,ori piere samarul. Ce pretentii sa avem dela un pierde vara preocupat de tot felul de ” urgente ” rupte de realitate,de prezent. Esuatule,daca cea mai mare realizare a ” presdentiei ” tale este ca dupa cum ai declarat,Romania este un stat esuat ( mafiot ),du-te bre acaseeee,alea 6 si te culca. Dar ce facem ca scapam de dracu’ si dam peste tac-su,supermenul cazut in cap cu Guvernul meu la Parlament ? Ca asa prevede Legea . Va rugam veniti cu sugestii,cu propuneri.

  4. Sa i tina un moment de reculegere inaintasului din timpul nu prea departe ca era ziua lui!!!! Asa de rrpede crede ca se iau decizii la razboi???

  5. Bai Ciukalaule, bai umflatule, acum sa te vedem cum te arunci cu capul tau mare si umflat in marea lupta cu rusnacii, ca te spulbera aia cu rachetele lo teleghidate la fix de la distante de 30 de km, nici nu va baga aia in seama, bai tradatorule de Ciukalau !! Rusnacii au ce au cu ukro-nazii aia de userei, pe aia au boala, ca si aia tot niste salbatici din est sunt, asa ca nu te baga ca musca in kurkubeul kalului, ca numai de pierdut o sa aveti !! Asa ca aia e, scapa numai cine si care poate, iar aia care sunt chiarr idioti inutili, si nu stiu ce e cu adevarat in Donbass, o sa ajunga trimisi inapoi de pe front in mai multe pachetele, unele mai mici, altele mai mari, fiecare ce ghinion o sa aiba, acolo toti vor fi numai carne de tun, dupa orice razboi totul se decide la masa tratativelor, asa ca aviz amatorilor de viteji valahi, mai bine in viata si sanatos, decat fara 1 mana si 1 picior si carne de tun !! Jos Maskarada Nazista !!

  6. Hă, hă, hă, dar de ce tocmai atunci? Nu putea să-și sacrifice ziua de sâmbătă, să țină ședința? Sau, poate că după negocierile de la Geneva subiectul va dispare și nu trebuie să mai facem efort prea mare să discutăm, încheiem ședința cu concluzia că „fapta nu există”. Cine o mai fi prin secretariatul CSAT de iau numai decizii din acestea aiurite? Au dispărut strategii din armata României? Dar, premierul, ca fost șef al SNA și ministru nu putea să solicite convocarea CSAT mai devreme? Lăsăm decizii la cheremul amatorilor?

  7. Păi bă frate, ce mai poate decide comandantul suprem al forțelor armate care ne-a transmis nouă tuturor că România este un stat eșuat? Sau că a învins plandemonia.
    Ce ne mai poate spune, când sub ochii lui au fost aruncați în gropi 60 de mii de suflete îmbrăcate în saci negri de plastic?
    Ce ne mai poate spune când bolnavii cronici nu si-au primit tratamentele vitale si mulți din ei au murit doar de covrig-19-20-21.

  8. Sunt sigur că la ședința CSAT vor fi invitați numai generali-doctori în științe militare. Avem mulți, cei mai mulți din Europa și chiar mai mulți decât în Pentagon. Cu ei suntem în siguranță și ei vor duce greul războiului dacă ar fi.

  9. Putin, poate fi acuzat de orice dar de prostie nu.De ce sa vrea o confruntare cu cei care-i platesc cu varf si indesat gazul pe care-l scoate din Siberia,doar bagand un bat in pamant si petrolul asisderea . Numai habarnistii nostri au impresia ca , gata, ne cotropesc rusii si pe tema asta , hai la povesti si incordari de muschi. Vorba aia ”cainele moare de alergatura si prostul ….”. Ca intre rusi si ucrainieni, de fapt tot rusi, exista divergente e clar, dar e treaba lor, e teritoriul lor tot fost rusesc. Daca stai si-i asculti nu stii de fapt ce vor unii si altii. Si vii tu NATO ca vrei sa harai cainii prin gard. De ce ??? Uite asa ca nu mai pot de dorul Ucrainei. Hai, ca macaie….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Misterul piramidelor egiptene, desluşit! Cum au fost construite mai ușor în urmă cu 4.700 ani (VIDEO)

A apărut o nouă teorie despre construirea piramidelor circulă în ultimele zile. Acestea ar fi fost construite mult mai ușor pentru că în preajma...

Mugur Isărescu trage semnalul de alarmă: „Când datoria depășește 50%, trebuie luate măsuri”. Urmează îngheţarea pensiilor şi a salariilor?

Guvernul promite majorări de salarii şi pensii în anul electoral 2024, dar în 2025 ar putea veni prăpădul. Semnalul de alarmă l-a tras guvernatorul...
proger