AcasăPoliticaRomânia, dată peste cap de venirea lui Viktor Orban la Tușnad. De...

România, dată peste cap de venirea lui Viktor Orban la Tușnad. De ce Jandarmeria a intrat în alertă!

(sursa foto: Facebook/Orbán Viktor)

Viktor Orban a ajuns, miercuri după-amiază, la Băile Tuşnad, unde va participa la Universitatea de Vară „Tusvanyos”. Este pentru prima dată în ultimii ani când premierul maghiar vine la Băile Tuşnad chiar din ziua deschiderii lucrărilor Universităţii de Vară.

În anii trecuţi, acesta obişnuia să vină joi seara, iar vineri să aibă întâlniri cu reprezentanţii maghiarilor din Bazinul Carpatic, după care, în cursul zilei de sâmbătă, să îşi ţină tradiţionalul discurs.

CJ Harghita a cerut ajutorul jandarmilor

Președintele Consiliului Județean Harghita a cerut intervenția forțelor de ordine, după ce mai multe organizații românești și-au anunţat intenția de a fi prezente, sâmbătă, la discursul pe care Orban îl va susține la Universitatea de Vară de la Băile Tușnad.

Într-un comunicat transmis presei, Borboly Csaba a afirmat că, potrivit unor informaţii care circulă în mediul online, „un grup de activişti extremişti, care au legătură cu Mihai Tîrnoveanu„, se pregătesc să participe sâmbătă la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad.

Orban s-a întâlnit şi cu Ciolacu

În cadrul vizitei private pe care o efectuează în România, Viktor Orban s-a întâlnit, miercuri, la Bucureşti cu premierul Marcel Ciolacu, fiind discutate chestiuni legate de relaţiile bilaterale.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a postat pe pagina de Facebook o fotografie în care apare alături de cei doi premieri, dar şi de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, precizând că Viktor Orban a venit în Bucureşti la invitaţia lui Marcel Ciolacu.

„Miercuri m-am întâlnit la Bucureşti cu prim-miniştrii Marcel Ciolacu şi Viktor Orbán. În cadrul unei întâlniri informale, am discutat despre relaţiile bilaterale, proiecte comune, investiţii şi despre aderarea României la spaţiul Schengen. Viktor Orbán a venit în Bucureşti la invitaţia premierului Marcel Ciolacu”, a scris Kelemen Hunor pe Facebook.

author avatar
Andreea Vlad
905 afisari

37 COMENTARII

  1. Isi pregătește vasalii, nu stiu daca apucam 2030 cu Transilvania încă teritoriul românesc. Din păcate, iar uneltele sunt romanii din Transilvania, nu etnici maghiari

      • Pastrarea veniturilor din taxe si impozite in Transilvania si evitarea finantarii Bucurestiului respectiv a risipei pe care acesta o face pe turismul prezidential, pe amante, pe contracte cu dedicatie, pe cheltuielile cu parlamentul, pe rentele viagere numite impropriu pensii speciale ale magistratilor ca sa nu poata fi suspendate etc. Stat unitar inseamna centralizat nu omogen, iar Romania este o minirusie cu o spoiala de democratie la suprafata. Solutia este desfiintarea pasnica in entitati statale independente preferabil fara Bucuresti si bucuresteni si cu mentinerea unor relatii gen schengen + uniune vamala nu si monetara.

    • Ce nu-ti place la Orban, ca face ce nu indraznesc altii? Are oo, sa-i traiasca si sa-i creasca (si mai) mari! Ai fost in Ungaria? Eu da! Vezi civilizatie, de la drumuri, trafic, cladiri etc. Nu-i debandada de aici. Si nici autobuze care opresc oblic la semafor ca sa nu treaca altii decat dupa ei-tipic romaneste.
      Asa-i ca turcii, ungurii, ucrainienii, toti vecinii sunt rai, numa’ romani buni de pus pe rana? Ftuvapetotisvfut!

      • Ce face Orban? A ajuns sluga numaru unu a lui Putin in UE. Atit de bine o duc ungurii sub domnia lui, incit vin in Romania sa isi cumpere benzina si mincare.

  2. ROMANIA DATA PESTE CAP 😂😁🤣
    ROMANIA ESTE O SHATRA DE PADUCHIOSI CONDUSA DE O BARAGLADINA DIN SIBIU CE S-A REPROFILAT IN TURIST CU AVIOANE DE LUX

    O TARA FRUMOASA , PACAT CA E LOCUITA ROMANIA

    • Io sunt ” Anonim ” de la 10:42:38 , nu sunt ROMAN , am dezlegare de la Raion sa mai ciordesc din cand in cand cate un polonic cu govno din galeata ….hihihihihihi

  3. Ce le mai place Ardealul! Sunt în țara mea, pot să merg oricând la Tușnad, cu tricolorul la rever, care-i problema?

    • Problema e ca ti se pare ca esti in tara ta, iar tricolorul e o mizerie masonica de pe la 1800 menita sa-i pacaleasca pe prosti cu unitatea si cu totul la comun. Cand lucrurile sunt la comun aia de la varf fura cel mai mult si ii reprima cel mai tare pe aia de la baza. D’aia comunismul se prabuseste intotdeauna si se instaleaza foametea. Asa pe bucati compacte e mai greu sa furi ca e mai putin si se vede si nici nu merge sa aduci barbari din moldova si fanatici din oltenia sa bata la ardelenii care nu vor sa se lase furati de niste analfabeti cu pretentii de academicieni si haitele lor de securisti sadici.

    • …grabeste te daca vrei sa mergi la Tusnad – peste 2 ani iti trebuie pasaport si viza maghiara !!

  4. Cum spunea cineva mai sus, oamenii s-au saturat de jaful total, amante nepotisme furt la drumul mare ai altele. Le știm.
    In Ungaria este cu mult mai bine. Au și visa waiver pentru SUA deși ei nu sunt partener strategic ca noi sub stăpânire americană cu toate bazele lor.
    Conducătorii noștri nu au coloana vertebrală si sunt disprețuiți in toată lumea. Folosiți dar disprețuiți. De aceea ne tratează toți cu gunoaie, am ajuns groapa de gunoi la propriu a Europei si o tara jefuita incontinuu.
    Toți romanii (majoritatea) îl
    Admira si prețuiască pe Victor Orbán. El este respectat peste tot, nu iubit. Am vrea si noi Orbanul nostru, patriot.

    • Cam asa este.Ungaria are inca din 1990 legaturi cu USA/Intrati in NATO inainte de noi cu grupul Cehia-Polonia-Ungaria si treaba cu Orban de acum este votul poporului maghiar.Au avut si partide Soros dar au preferat sa voteze nationalist cu Orban.Nu inseamna sub nici o forma ca ungurii sunt inamicii nostri ,sunt un popor vecin cu care avem relatii de prietenie.Nu inteleg de ce se face zazanie este ceva gresit.Singura ocazieca nu maisunt in guvern,in general udmr era tot timpul cu guvernul indiferent ce coalitie.Oricum guvernul de acum e atipic e o coalitie „de ocazie”

    • Mai mult decit atit, Orban Viktor s-a inconjurat si de oameni forte capabili. Ministrul de Externe Magyar, Sijiharo Peter, este probabil cel mai talentat si competent om politic pe care l-am vazut vre-odata. Excelenta sa Sijiharto Peter a combatut politicile samavolnice ale EU in domeniul migratiei cu Legea Internationala si Legea Europeana in mina! Ca un mic amanunt, Sijiharto Peter vorbeste Limba Engleza ca un nativ Englez , dar nu de pe strada ci de la Universitate!

      • Atit de capabili sint prostii astia incit ungaria a ajuns sa reprezinte interesele criminalului putin in UE, iar ei au ajuns slugile lui putin.

    • ca bine zici vere – pentru Ardeal ar fi mult mai bine sa ajunga din nou sub aripa maghiara cu drepturile autonome ptr natiunile conlocuitoare !!

      • Da, sigur, bozgore, e asa de bine in ungaria ca vin boz.gorii sa cumpere mincare si benzina din Romania. Slugile criminalului Putin in UE.

  5. daaa,fara udmr nici nu seamana a ..guvern…ma voi sunteti nebuni…mutati-va in ….alta parte…

  6. Sa dea Dumnezeu la toti ce merita și ce le aparține!!Timpul va arata la toti Adevărul.

  7. Romania si Ungaria sunt membre ale Uniunii.
    Adica ce va sa zica asta?
    Adica raman unite datorita uniunii.
    Acuma are o sa fie si cretini care citesc pe litere si nu inteleg nimica.

  8. Da, sigur, e asa de bine in ungaria ca vin boz.gorii sa cumpere mincare si benzina din Romania. Slugile criminalului Putin in UE.

  9. Cred ca as prefera in RO o politica a Ungariei sau a Rusiei decit gunoaiele de cocalari corupti si tradatori din guvernul RO , Slava Ungaria

    • Muta-te in boz.goria, ca nu te tine nimeni obligat aici, sa fii sluga criminalului putin.

  10. Ce cauta slugile criminalului putin in Romania cu harta ungariei mari la git si provocarile lor iredentiste? Am ajuns sa luam lectii de la niste criminali?

  11. O sa vedeti cum ii executa americanii pe Orban si slugile lui, de o sa le sara fulgii! Sa se invete minte sluga lui putin sa reprezinte interesele Rusiei in UE. Nu mai dureaza mult si e kaput! O sa faca din el un exemplu, o sa il distruga in asemenea hal incit Orban o sa fie exemplu despre ce patesti daca te-ai inhaitat cu rusii.

    • Operatiunea Militara Speciala declansata de Federatia Rusa in Ukraina in Februarie 2022 este justificata, legitima, necesara si indelung asteptata intrucit SUA a organizat si efectuat Lovitura de Stat din Martie 2014 in urma careia presedintele legitim al Ukrainei , Vladimir Ianukovici , a fost indepartat de la putere. SUA a anulat astfel Memorandumul de la Budapesta semnat in 1994 de SUA, Marea Britanie si Federatia Rusa in calitate de puteri garante pe de o parte si UKraina, Bielorusia si Kazahstan pe de alta, in care primele garantau suveranitatea, independenta, suveranitatea si integritatea teritoriala celorlatle trei care se angajau sa ia parte la Tratatul de Nonploriferare a Armelor Nucleare. Mai mult decit atit, dupa 2014 regimul marioneta instalat de SUA la Kiev a declansat un razboi de exterminare si curatatorie etnica impotriva cetatenilor Ukrainieni vorbitori de Limba Rusa din regiunile Donetsk si Luhansk.

  12. DOAMNE FERESTE CATI IDIOTI CRETINI SI IMBECILI SE PRONUNTA CA VEZI DOAMNE ARDEALUL ESTE FURAT DE BANI DE BUCURESTI! PAI MAI CRETINILOR SI HANDICAPATILOR CATI BANI ACHITA JUDETELE DIN VESTUL TARII LA BUGETUL CONSOLIDAT AL STATULUI – DACA ATI AUZIT DE ASA CEVA – SI CAT PRIMESC EI INAPOI SUB FORMA DE INVESTITII NESFARSITE . PAI CINE PLATESTE TOATE TAMPENIILE LUI BOC TOATE TAMPENIILE LUI BOLOJAN DE LA IRADEA CA DOAR NU VIN CU BANI DE ACASA SI CURTEA DE CONTURI A ROMANIEI SI DNA – UL NU CALCA PESTE EI CA NU ESTE VOIE DE LA STAPANIRE. ANONIM CRETIN SI IMBECIL NOTORIU DE UNDE STII TU CA MAGHIARII SUNT BINE INTENTIONATI CU SATANA IRBAN OMUL MOSCOVEI SI CA ROMANI ARDELENI DAC PRECUM DRACII LA BUCURIA CA SE VOR UNI CU HONGRIE. BOLNAVULE PSIHIC CE ESTI IN AFARA DE CATIVA SCTIVISTI ROMANI FARA CARTE GEN SABIN GHERMAN NICI UN ROMAN DIN ARDEAL NU VREA ASA CEVA DECAT IN CEEIERUL TAU PLIN DE GULAS SI VIDCA VACA REPETENTA CE ESTI. TI-O SPUNE MAI BOU CU TROTINETA UNUL A CARUI PARINTI AU LUPTAT IMPOTRIVA RUSILOR, BUNUCII IMPOTRIVA NEMTILOR SI RUSILOR PENTRU FAURIREA ROMANIEI MARI. BUNICUL DE PE TATA A FOST CU ARMATA ROMANA PANA LA BUDAPESTA UNDE A PUS OPINCA PE PARLAMENTUL UNGAR INLATURAND DE LA PUTERE REGIMUL SATANIST CRIMINAL BOLSEVIC MASON A LUI BELA KUN. IAR TU SATANA BOLSEVICA VII SI ARUNCI CU ZOAIE IN ROMANII TAI IUDA NENOROCITA TUCALAR A LUI PUTIN. PIEI SATANA BOLSEVICA!

  13. Aceia care raspindesc azi punctul de vedere Rusesc se angajeaza ferm pe calea salvgardarii Pacii, pentru cauza colaborari si infratirii intre Popoare, pe principiul neamestecului in treburile interne , pe baza respectului si avantajului reciproc. Iar aceia care raspindesc spurcata propaganda americana se fac de bunavoie trompete ale imperialismului si razboaielor necontenite care au umplut Pamintul cu morti, vor avea nume de tradatori si vor fi blestemati din neam in neam! Din Adincuri se ridica Biruitor RUSUL! Cu Sufletul Sau de Stinca, cei care cred ca-l pot Invinge ca si cei care cred ca-l pot cumpara, se vor convinge in curind dar prea Tirziu, ca s-au Inselat!

    Operatiunea Militara Speciala declansata de Federatia Rusa in Ukraina in Februarie 2022 este justificata, legitima, necesara si indelung asteptata intrucit SUA a organizat si efectuat Lovitura de Stat din Martie 2014 in urma careia presedintele legitim al Ukrainei , Vladimir Ianukovici , a fost indepartat de la putere. SUA a anulat astfel Memorandumul de la Budapesta semnat in 1994 de SUA, Marea Britanie si Federatia Rusa in calitate de puteri garante pe de o parte si UKraina, Bielorusia si Kazahstan pe de alta, in care primele garantau suveranitatea, independenta, suveranitatea si integritatea teritoriala celorlatle trei care se angajau sa ia parte la Tratatul de Nonploriferare a Armelor Nucleare. Mai mult decit atit, dupa 2014 regimul marioneta instalat de SUA la Kiev a declansat un razboi de exterminare si curatatorie etnica impotriva cetatenilor Ukrainieni vorbitori de Limba Rusa din regiunile Donetsk si Luhansk.

  14. Dacă Mass- Media nu-l bagă în seamă pe Orbănică- nu transmite nicio știre- nici dracu nu-l bagă în seamă, Nimeni nu află că este în Transilvania. La Tușnad se întâlnește cu câțiva de al lui…. Și atuncia ce ?

  15. Ce dracu, omu vine în Transilvania particular, ”neoficial” iar Jandarmeria României intră în alertă. Păi io așa știu, că de securitatea persoanei r ă s p u n d cei care l-au invitat

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger