AcasăPoliticaRomânia cumpără 16 vehicule amfibii de asalt de la americani. Suma obligatorie...

România cumpără 16 vehicule amfibii de asalt de la americani. Suma obligatorie de plată – COLOSALĂ!

Germania vrea să producă lansatoarele de rachete HIMARS. Ucraina, trambulină pentru gigantul Rheinmetall / Foto: Facebook

Ţara noastră va cumăra 16 vehicule amfibii de asalt şi echipamente aferente de la americani. Departamentul de Stat al SUA a aprobat tot, iar Pentagonul a făcut anunţul. 

România trebuie să plătească o sumă colosală.

Guvernul României ar fi solicitat tranzacţia

Costul estimat al tranzacţiei este de 120,5 milioane de dolari. Guvernul României a solicitat achiziţionarea a 16 vehicule amfibii de asalt, varianta pentru personal (AAVP-7A1); trei (3) vehicule amfibii de asalt, varianta de comandă (AAVC-7Al); două (2) vehicule amfibii de asalt, varianta de recuperare (AAVR-7Al); şaisprezece (16) mitraliere calibru 50 şi cinci (5) mitraliere M240B de 7,62 mm.

Sunt incluse, de asemenea:

  • lansatoare de grenade MK-19;
  • sisteme de ochire termică (TSS) M36E T1;
  • suport pentru aprovizionare (piese de schimb);
  • echipamente de sprijin (inclusiv kituri pentru misiuni speciale/kituri de aplicaţii îmbunătăţite (EAAK));
  • instruire,
  • manuale tehnice neclasificate,
  • pachete de date tehnice,
  • suport şi asistenţă tehnică şi de inginerie (inclusiv servicii tehnice de inginerie pentru contractanţi (CETS));
  • şi alte elemente conexe de sprijin pentru programe şi logistică.

Ce interese au SUA?

Această vânzare propusă va sprijini obiectivele de politică externă şi de securitate naţională ale Statelor Unite, contribuind la îmbunătăţirea securităţii unui aliat al Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), care reprezintă o forţă importantă pentru stabilitatea politică şi economică în Europa. 

Este vital pentru interesul naţional al Statelor Unite să ajute România să dezvolte şi să menţină o capacitate de autoapărare puternică şi pregătită”, arată comunicatul DSCA.

Vânzarea propusă a acestor echipamente şi servicii de sprijin nu va modifica echilibrul militar de bază din regiune şi nu va exista niciun impact negativ asupra pregătirii apărării SUA ca urmare a acestei vânzări, precizează Pentagonul.

author avatar
Andrei Ștefan
646 afisari

42 COMENTARII

      • Securila, prostia la voi este politica oficiala asumata clar, voi crrtinilor nivi pe interceptarile voastre agresive abuzive NU pricepeti nimic Profesionistilor, indiferent ca face nazism pe oameni, ca la voi ii zice Preventie distrugerea vietii omului, dar sa pricepi si tu Prostovaneee plata adevarata tot o sa o primiti, nu prea aveti cum sa va erijati in a scapa, iar tehnologia aia nazista pe care o folositi Ilegal pe oameni e apa de ploaie caci nu va poate proteja! Boilor, degeaba sunteti Investigatori cu acces Orniss ca sunteti prosti facuti gramafa, un civil daca vrea se pisa pe voi Operativ adica, doar sa isi puna mintea cu voi Investigatorilor…
        Omul de mai sus are dreptate dar Securitatea are prosti la ordin platiti, ca tine asa, sa denigreze cand nu-i convine adevarul. S-a terminat cu vremea cand erati puternici si impuneati voi adevarul, oamenii afla singuri ca stiu unde sa caute si ce si NU mai da nimeni doi bani pe minciunile Sistemului si sclavilor cretinoizi asociati ca haitasi… Securitatea nu mai e de mult o putere, ii doare pe romani la cur de voi… Grav e ca nu contati nici afara, aia va iau de sclavi utili si romanii stiu ca sunteti prosti, rai si vanduti ambasadelor …
        Continuati investigatiile profesionistilor, peste o mie de ani poate pricepeti ca sunteti Prosti! Mai matrimonialilor asa vreti voi preventie si rezolvare de caz …:)))
        Cu deosebita consideratie!:)))

  1. Zac batranii prin aziluri batuti si nemancati
    Fiindca Tatucu e in pom iar pomul e uscat
    Copii merg la scoli pe jos prin zloata si noroi
    Insa Tatucu n-are bani decat pentru razboi!

    ,,Romania dragii meie tara e ,,ieducata” ”
    Si tot asa cuvinte seci intr-un delir… mai tata!
    Atat de educata este si atat de inaintata
    Incat curand va fi vanduta bucata cu bucata!

    • VOTATI IOHANNIS NAZZISTUL CE FA FU TE BINE
      ASA VA PLACE JEGURILOR
      O MERITATI DIN PLIN
      ROTATIVE CA ALE LUI PUTIN SI COALITII NAZISTE SI GENOCID SS

    • Asta e amfibiu poti trece prin apa ca submarinul. Pirania e doar cel mai bun transportor blindat. El e bun ca nu poate fi distrus artizanal sau cu mine. Alte mancari de peste.

        • Pune in poligon un Pirania si un Tab apoi trage in ele cu un AG. Ai sa vezi ca din amandoua doar Tabul e muci.

  2. Asta daca mai era vreun 0lig0fren care n-a priceput de ce scumpeste t!ganu din buzau totul si mareste tva-ul…..

  3. Pai e la jumate si ceva faceti si voi socoteala 2,5 mil /buc dadeai 350 mil + ca vine cu termo si infra.Probabil ca vin prin pachetul discount pt Romania.
    Iti trebuie și avem nevoie de inca 100 de amfibii. Cu 16 bucati transporti doar 350 de soldati. Avem Delta fluviu mlastini rauri canal balti… Altfel te duci baldabac ca aia…

  4. Pe vremea Turcilor era „mucaerul mic” in fiecare an si „mucaerul mare” o data la trei ani. Sultanul ne spunea ca ne apara de Romano-Catolici sa nu ne strice Biserica, SUA ne zice ca ne apara de Vladimir Putin ca Monstrul de la Kremlin ar interzice Organizatia Accept , INTERNETUL, Fundatia Soros si Uniunea Europeana.

  5. Sunt lgtb-ist si gaozar
    Si n-am un ban in buzunar
    Femeile sunt pentru mine
    Ceva incert,niste bovine

    La mine totu-i frecateaua
    Santuri la c.u.rsi bidineaua
    Suptul la par si spartul gros
    Sunt individ libidinos!

    Eu n-am copii si nici nepoti
    Ma f;u;t in c.u.r cu prostii toti
    Pe sora mea o f.u.t.e tata
    Doar avem drepturi toata ceata!

  6. Alte vechituri fara minimum de randament nu au pe acolo yankeii sa mai puna pe sclavii lor din Romania sa cumpere pe bani multi?!
    Cand incepe balul, astia din Nato bucharest, tot cu AK 47 la brau si Saur?!
    Cate ore poate rezista Armata Romaniei sa apere capitala?!
    Posibil sa nu mai foe nevoie chiar, romanii vor trada, singura lectie pe care o stiu si ei bine din istorie… Stiu si americanii, ii vor folosi moneda de schimb… Slava SRI si SIE si MApN!

  7. In prima lonie sa mearga sristii si militienii ca tot sunt ei foarte bazati asa pe interventii, dar sa nu-i uite nici pe sclavii lor de lucrari sociale speciale, colaboratorii sclaveti activati prin grupurile de whatsapp la coordonarea unui Bou Coordonator de Caz… Maxim de Inteligent si el… Slava securistii romani, Specialii!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger