AcasăPoliticaRomânia a enervat şi mai tare Rusia: MAE, decizie ce a stârnit...

România a enervat şi mai tare Rusia: MAE, decizie ce a stârnit FURIE la Moscova!

ambasadaProtest radical la Ambasada Rusiei din București! Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina în gardul clădirii

Ministerul Afacerilor Externe anunță într-un comunicat că autoritățile române au declarat ca persona non grata pe teritoriul României un reprezentant al Ambasadei Federației Ruse la București.

Ambasada Rusiei a fost informată cu privire la decizia sus-menționată din dispoziția ministrului afacerilor externe Bogdan Aurescu.

A fost încălcată Convenţia de la Viena

Reprezentantul Ambasadei a părăsit teritoriul României în cursul acestei săptămâni. În luna aprilie, la puțin timp după ce Rusia a invadat Ucraina, MAE expulzase zece diplomați ruși.

Decizia a fost luată avându-se în vedere incompatibilitatea activităților reprezentantului în cauză cu prevederile Convenției de la Viena cu privire la relaţiile diplomatice din 1961.

Reprezentantul Ambasadei a părăsit teritoriul României în cursul acestei săptămâni„, au transmis autorităţile.

MAE n-a precizat identitatea diplomatului declarat persona non-grata.

author avatar
Andrei Ștefan
978 afisari

17 COMENTARII

  1. Pe noi ne enerveaza prostia ta de ziarici de malul santului traitor in colonia de slugi vandute ieftin.

    • asa cred si UA de rasia atotputernica?(bleah)
      Ocupanti, violatori, criminali,talhari si codul penal din occident mai pot sa adauge fapte nevazute inca in occident dar care oripilaza opinia publica.
      Starpituri cu final trist in istoria umanitatii!!!

      • Daca rusii nu existau , acum voi astia excremente in putrefactie ati fi fost rasa de slugi si de sclavi ale Arienilor lui Hitlet
        Asa ça ai haliti un pic de kakatus si apoi pregatiti sa intoarceti armele 😁

    • Din dispoziția tovarășului Bogdan Aurescu a fost declarat rusul persona non-grata. Adică ambasadfa amerlocilor a tras o bășină iar Aurescu, în poziție de capră, a zis „Da, Măria ta!”

  2. ” Reprezentantul Ambasadei ”
    -securishti handicapati,
    numa „sedii”, „convocari” si „reprezentanti” au in cap.

  3. Aceste gunoaie penale din guvernul RO fac propaganda Diavolului drogat si tranvestit,ati vindut tara si saracit poporul roman pentru interesele Diavolului nesatul drogat si pedofil din west

      • Anonim 2022-08-20 11:56 11:56:21. TU CAM SUGI POOLA PESTE TOT , MOOISTULE . E PLACEREA TA , SAU ESTI DIN NASTERE , HOMALAULE

  4. Daca activitatile lui erau incompatibile cu prevederile Conventiei de la Viena, sa inteleg ca asta s-a constatat abia acum? Dar activitatile oricarui alt reprezentant al oricarei alte ambasade sunt compatibile? Sau cand ne vine pe chelie declaram pe cate unul in mod arbitrar ca fiind incompatibil?

  5. Vezi cate trag de pisat in groapa ,jigodie.Rusii sunt un popor mandru ,au ingropat imperiile lui Hitler si Napoleon, au insemnat ceva in istorie,voi urmasii kurvelor regulate de fanarioti ca sunteti doar niste lachei gata sa se vanda cui da mai mult.

  6. Genocidul din Siria ,Vietnam si Coreea.Observ ca pe deasupra esti si imbecil prasit de unul de nivelul tau la acest ziar.

  7. Buna ziua.
    Nu are de ce sa fie suparat Vladimir Vladimirovici pt ca paguba e la noi nu la ei. Oricum comisia de cercetare a tezaurului romanesc e in plin studiu. Ce frumos ar fi ca acum cand nimeni nu mai ua aur din RUSIA, Vladimir Vladimirovici sa ne tremeata o garnitura de tren plina cu 96 de tone de aur si 200 de grame. Si cate un lantisor de aur la toti ministrii.

  8. Ce e 4 miliarde de aur la Rusia can ei castiga numai din gaz 1 mld zilnic. Asta inseamna ca in 4 zile ti-ai platit datoria, 5 zile cu lantisoare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Alimentul de bază care a atins un preţ exorbitant la raft, cel mai mare din ultimii 15 ani. De ce s-a ajuns în această...

Preţurile alimentelor cresc, la raft, aproape de la o zi la alta. Astfel, s-a ajuns în situaţia ca un produs de bază să ajungă...

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...
proger