AcasăPoliticaRocada guvernamentală. Ciucă: „Cu certitudine vor fi modificări, inclusiv la...” - VIDEO

Rocada guvernamentală. Ciucă: „Cu certitudine vor fi modificări, inclusiv la…” – VIDEO

În contextul în care nu a mai rămas mult timp până va avea loc rocada guvernamentală, discuțiile la nivelul partidelor din coaliție sunt în toi.

Actualul premier Nicolae Ciucă – aflat în fruntea PNL-ului – a anunțat, în prima zi a acestei săptămâni, referitor la rotativă, că ea va aduce modificări, inclusiv în ceea ce-i privește pe actualii membri ai Executivului.

Cine va avea ultimul cuvânt

Cu certitudine vor fi modificări, inclusiv la actualii membri ai Cabinetului şi totodată trebuie să menţionez că există, în momentul în care va prelua funcţia de premier domnul preşedinte Ciolacu, decizia dumnealui asupra a ceea ce înseamnă numirea viitorilor… (…) Discuţiile, ştiţi foarte bine, sunt între liderii partidelor, la nivelul partidelor, fiecare listă de membri în Guvern trebuie aprobată în Biroul Politic Naţional şi, ulterior, ultimul cuvânt îl are premierul”, a declarat Ciucă, luni, înainte de a participa la Congresul seniorilor liberali.

„Pornim discuţiile de la respectarea acestui protocol, aşa am discutat de fiecare dată, toţi liderii de coaliţie sunt de acord. Sigur, fiind vorba de o coaliţie politică, există posibilitatea ca anumite chestiuni să fie modificate”, a mai spus Ciucă.

Va prelua șefia Ministerului Apărării?

Întrebat dacă va fi creat un nou post de vicepremier pentru PNL, acesta a răspuns scurt: „Urmează să discutăm”.

De asemenea, tot în contextul tot mai apropiatei rocade, Ciucă a fost întrebat dacă va prelua funcţia de vicepremier şi ministru al Apărării. Știut fiind faptul că actualul prim-ministru a mai fost la șefia MApN. A evitat, însă, să dea un răspuns concret. „Nu trebuie să speculăm în acest moment pe astfel de ipoteze, pentru că nu este cazul”, a declarat Ciucă.

author avatar
Andrei Coman
585 afisari

3 COMENTARII

  1. Da.Il vrea pe Daea afara, pe ministrul muncii dar pe Predoiu si Virginica Popescu, abramburica de la energie, nu!
    Sabotaj la PSD 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger