AcasăPoliticaRobert Negoiță, mesaj pentru Nicușor Dan: ”Îi doresc să aibă un mandat...

Robert Negoiță, mesaj pentru Nicușor Dan: ”Îi doresc să aibă un mandat plin de… ”- VIDEO

Robert Negoiță, mesaj pentru Nicușor Dan: ”Îi doresc să aibă un mandat plin de... ”- (sursa foto: Facebook)

Recent reales în fruntea sectorului 3, fostul social democrat Robert Negoiță a ales să le transmită un mesaj celor care au mers duminică la urne.

Și, după cum era de așteptat, în mod special celor care l-au votat, pentru a continua ca primar al sectorului 3. Totodată, Negoiță i-a adresat și candidatului susținut de USR-PLUS și PNL în cursa pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, cel care, din câte arată rezultatele parțiale, a obținut mai multe voturi la recentele alegeri locale decât social democrata Gabriela Firea, aspirantă la încă un mandat în fruntea Bucureștilor.

”Vreau să îl felicit și pe Nicușor Dan. Să-i doresc să aibă un mandat plin de rezultate bune, pentru că Bucureștiul are nevoie de foarte multe schimbări în bine. S-a terminat campania electorală, felicităm pe toți cei care au câștigat din toate sectoarele și din toată țara și le doresc să aibă un mandat cât mai bun și să facem lucruri bune împreună pentru cetățeni”, poate fi auzit spunând Robert Negoiță într-o înregistrare video postată pe pagina sa de Facebook.

Iată cum arată cele mai recente rezultate comunicate oficial cu privire la rezultatele înregistrate la alegerile locale, la nivelul Capitalei: Rezultate parțiale ALEGERI LOCALE 2020 București. Primele date BEC (ora 11.00)

 

author avatar
Cristina Stefan
348 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger