AcasăPoliticaRobert Negoiță, dispus să candideze la Primăria Capitalei, în locul lui Cîrstoiu....

Robert Negoiță, dispus să candideze la Primăria Capitalei, în locul lui Cîrstoiu. „Au fost discuții, inclusiv în alianță”

sursa foto: Facebook/Robert Negoita

Actualul primar al Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, se arată dispus să intre în cursa pentru Primăria Generală.

Asta în cazul în care medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi candidatul coaliției PSD-PNL, știut fiind faptul că se vehiculează o posibilă retragere a candidaturii medicului.

Edilul Sectorului 3 a explicat, joi, într-o intervenție la Realitatea Plus, că nu va mai refuza o eventuală propunere de a candida la Primăria Capitalei.

Drept urmare, că ar fi dispus să accepte să intre în cursa pentru fotoliul de primar al Bucureștilor. Dacă alianța PSD-PNL îi va cere acest lucru.

CITIȚI ȘI: Ciolacu și Ciucă – prea mici, prea slabi, prea de tot!

R. Negoiță: Aș fi dispus să fiu candidatul PSD-PNL

„Cert este că e un moment important, Bucureștiul a suferit de subdezvoltare, în ultimii 4 ani, și noi trebuie să ne luptăm cu toate forțele pentru București. Dacă partidul o va face, nu voi mai refuza, deși până acum am tot refuzat.

Am avut mai multe discuții, chiar și luni, la guvern, dar nu vreau să dau detalii. Eu nu mă mai opun unei nominalizări din partea alianței, deci, aș fi dispus să fiu candidatul PSD-PNL”, a declarat Robert Negoiță, citat de realitatea.net.

„Au fost discuții, inclusiv în alianță”

Primarul de la Sectorul 3 spune că au existat discuții la nivelul alianței, dar că încă nu s-a și luat o decizie.

„Au fost discuții, inclusiv în alianță, nu e o decizie luată, vor mai fi discuții. Nu sunt decizii pe care le iau eu, ci doar îmi arăt disponibilitatea de a candida din partea alianței. Eu nu am fost implicat, dar mi-au fost prezentate analize nefavorabile, pentru că de aceea ne-am tot întâlnit ca să găsim o soluție la problema Cîrstoiu”, a mai afirmat edilul Robert Negoiță.

Situația lui Cîrstoiu, discutată la nivel de coaliție în weekend sau luni dimineaţă

Declarațiile sale vin în contextul în care, tot joi, 18 aprilie, președintele PSD București, Gabriela Firea, a declarat că situația candidatului susținut de PSD și PNL, Cătălin Cîrstoiu, va fi discutată în cadrul unei întâlniri a coaliției de guvernare, care ar urma să aibă loc în acest sfârșit de săptămână sau la începutul săptămânii viitoare.

Întrebată despre o posibilă o retragere a candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu sau despre organizarea unei conferinţe de presă în care Cîrstoiu să răspundă acuzaţiilor care i se aduc, Firea a precizat că subiectul ar urma să fie discutat la şedinţa coaliţiei.

„Este comunicat faptul că domnul prim-ministru se întoarce în ţară mâine. Cu siguranţă în weekend sau luni dimineaţă vom avea o întâlnire la nivelul coaliţiei de guvernare, unde se va discuta şi acest subiect, pe lângă celelalte teme politice. Şi cu siguranţă se va lua o decizie care va fi ulterior anunţată în cadru adecvat, într-un cadru politic. (…) Nu pot eu să speculez (în legătură cu o posibilă retragere – n.r.), înainte ca liderii coaliţiei, preşedinţii celor două mari partide, să discute la întoarcerea premierului în ţară”, a precizat Firea, joi, în fața presei.

author avatar
Andrei Coman
114 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger