AcasăPoliticaRobert Negoiță a pornit tăvălugul dezvăluirilor! ”Gura păcătosului…”

Robert Negoiță a pornit tăvălugul dezvăluirilor! ”Gura păcătosului…”

”M-am hotărât să nu mai tac!”

Extrem de deranjat să descopere, recent, că ușa de la biroul pe care îl ocupa la Primăria sectorului 3 a fost sigilat, Robert Negoiță s-a pus pe făcut dezvăluiri. Tema? Mafia retrocedărilor.

Pe acest subiect de interes, edilul a început un serial pe Facebook, ajuns la episodul doi deja. Așa se face că după ce a anunțat în primă fază – a se citi episod – că a atacat în instanță toate retrocedările ilegale de parcuri și spații verzi din Sectorul 3 făcute pe vremea fostului PD-L și că ”surpriză! Am început să câștigăm pe banda rulantă. Primăria Sectorului 3, adică noi, cetățenii, am câștigat în primă instanță cele peste 12 ha din Parcul IOR. Și tăvălugul s-a pornit” și că urmează să povestească în curând ”și despre amenințările, despre acțiunile disperate ale mafiei retrocedărilor care face orice zilele astea poate, poate va reuși să-și rezolve rapid problemele pe Sectorul 3 și să-și obțină câștigul mult așteptat, din terenurile pe care a pus ghearele”, Robert Negoiță a trecut la noi dezvăluiri.

În episodul doi al serialului de pe net, intitulat sugestiv ”Gura păcătosului…”, Robert Negoiță trimite săgeți în stânga și în dreapta, aducând ca argumente mai vechi declarații de la nivelul Guvernului. ”Interesantă alianță PSD- PNL la Sectorul 3, dar mai ales foarte interesant că celebrii auto-intitulați apărători ai spațiului verde, ai parcurilor, și aici mă refer la vajnicii USR-iști, tac mâlc în fața acestei combinații politice cu mize de miliarde. Ori sunt complici, ori sunt luați de fraieri, lucru care nu m-ar mira…

Ei bine, după elanul de moment, când au crezut că-și pot rezolva retrocedările, pardon moștenirile PD-L- iste în trei săptămâni, acești oameni și-au dat seama că le este totuși imposibil și au nevoie de mai mult timp….

Așa se face că s-au așezat noaptea ca hoții la o masă în IOR, înțeleg că le-a plăcut foarte mult parcul nostru, și au început să pună pe hârtie planuri mai elaborate de șantaj, amenințări și scenarii fanteziste, doar, doar, vor reuși să rezolve tema pe care au primit-o în Sectorul 3. Despre toate acestea, în episodul de mâine seară când încep sa explodeze și Bombele…”, scrie Negoiță, care promite și o continuare a dezvăluirilor.

”Pe 28, totul revine la normal. Tic- tac, tic- tac…”, sună laitmotivul acestui serial lansat de Robert Negoiță pe rețeaua de socializare.

author avatar
Andrei Coman
581 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger