AcasăPoliticaRezultate exit-poll ora 22.00. Prima reacţie a lui Nicuşor Dan după ce...

Rezultate exit-poll ora 22.00. Prima reacţie a lui Nicuşor Dan după ce a câştigat un nou mandat la Primăria Bucureştiului

gabriela fireaNicuşor Dan se opune FAMILIILOR de români. O decizie controversată va afecta tinerii căsătoriţi!

Primele rezultate ale exit poll-urilor ora 22.00 arată că, în București, în cursa pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan a câștigat detașat alegerile.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan care ar fi câștigat detașat un nou mandat conform exit-poll-ului de la ora 22:00, a făcut declaraţii după închiderea urnelor.

Dan recunoaşte că a luat decizii greşite

Rezultatele prezentate de CURS-Avangarde în exit-poll-ul pentru alegerile locale 2024 din București, pentru funcția de primar al Capitalei și pentru funcțiile de primar de sector, valabile pentru ora 20:30:

  • Nicușor Dan – 45%
  • Gabriela Firea – 24%
  • Cristian Popescu Piedone – 13%
  • Sebastian Burduja – 10

Mesajul lui Dan:

„Bună seara. Niciodată politicienii nu vor câștiga alegeri, alegerile sunt câștigate de comunități. Azi am avut o uriașă comunitate, care și-a dorit onestitate în funcția publică, care și-a dorit instituții pentru oameni, dreptate.

Sunt copleșit de responsabilitatea pe care mi-o dați și de speranțele pe care le puneți în noi. Am luat foarte multe decizii greșite și probabil că o să greșim în continuare.

Însă ce pot să vă spun că niciodată, asta însemnând niciodată, nu ne-am bătut joc și nu ne vom bate de mandatul pe care ni l-ați dat”, a declarat Nicuşor Dan.

Nicușor Dan le-a mai mulțumit colaboratorilor politici.

”Cu aprobarea CG vom declanșa un referendum pentru cum se vor împărți banii între primăria capitalei și primăriile de sector.

Doi ani de zile primăria e obligată să gândească mic pentru că nu poate să gândească mare”, a mai spus vechiul şi noul primar al Bucureştiului.

author avatar
Andrei Ștefan