AcasăPoliticaRezultate exit-poll ALEGERI LOCALE 2020 București. Luptă strânsă între Gabriela Firea și...

Rezultate exit-poll ALEGERI LOCALE 2020 București. Luptă strânsă între Gabriela Firea și Nicușor Dan

alegeri localeRezultate exit-poll ALEGERI LOCALE 2020 București. Luptă strânsă între Gabriela Firea și Nicușor Dan / foto: Adevarul.ro

Rezultate alegeri locale 2020 București. Lupta pentru Primăria Capitalei este foarte strânsă. Cele mai recente exit-poll-uri îl arată favorit pe Nicușor Dan, candidatul independent susținut de PNL și Alianța USR PLUS, cu un avans de două procente în fața contracandidatei sale, Gabriela Firea (PSD).

Conform rezultatelor din exit-poll-urile de la ora 16.30, la nivel național, PNL va obține un scor fără precedent. La București, Nicușor Dan a trecut în fața Gabrielei Firea, cu 41% din totalul voturilor exprimare, față de 39%.

La sectorul 1, Clotilde Armand (candidată a Alianței USR PLUS, sprijinită de PNL) a trecut în fața lui DanTudorache (PSD). La sectorul 2, câștigă Radu Mihaiu, candidatul USR/PLUS, potrivit ultimelor exit-poll-uri.

La Sectorul 3 se pare că Robert Negoiță are probleme în fața lui Adrian Moraru, candidatul PNL. Aurelian Bădulescu, candidatul PSD, este pe trei. La Sectorul 4 câștigă Daniel Băluță, candidatul PSD.

La Sectorul 5 Daniel Florea (PSD) și Cristian Băcanu(PNL) sunt la egalitate, urmați la mică distanță de Cristian Popescu Piedone. Marian Vanghelie sare și el de 10%. La Sectorul 6 câștigă detașat Ciprian Ciucu, candidatul PNL.

Alegeri locale 2020 – Prezența la vot în Capitală

La ora 17.00, prezența la vot în București era de 26,28%, mai mare decât în urmă cu patru ani, când a fost 22,2 %, transmite Hotnews.ro. Până în prezent, cei mai numeroşi la vot rămân alegătorii din categoriile de vârstă 45 – 64 de ani şi peste 65 de ani.

În cazul celor cu vârsta între 45 şi 64 de ani, participarea la vot continuă să crească, în timp ce în cazul celor de peste 65 de ani ritmul a încetinit considerabil. Începe însă să crească numărul celor din categoriile de vârstă 18 – 24 de ani, 25-24 de ani şi 35 – 44 de ani.

author avatar
Andreea Vlad
432 afisari

3 COMENTARII

  1. Iar m-au inghesuit navetistii de Rabnita in boschetii din spatele garii Tiraspol si imi dau MUUUUUUIEEE cu zurgalai ……hihihihihihihihihihihi…….!

  2. Lasa ca vine di-a-spo-ra….?
    Doua zile de manareli….?
    S au schimbat ambasade…
    Geoana s a culcat presedinte si s a trezit candidat…

  3. Asi mai completa sunt dispozitii discriminatorii pentru Cetatenii din tara care vor sa si aleaga liderii comunitatii unde traiesc.Ei nu au posibilitate sa voteze dupa ora 21( au doar 14 ore).In strainatate, cetatenii care nu traiesc in comunitatile locale pentru care voteaza, au Dreptul la vot 2 zile( 48 ore) !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger