AcasăPoliticaRezultate alegeri locale 2020 Mangalia. Mohammad Murad, înfrânt în cursa pentru primărie....

Rezultate alegeri locale 2020 Mangalia. Mohammad Murad, înfrânt în cursa pentru primărie. Ce scor a obținut omul de afaceri

mohammad muradRezultate alegeri locale 2020 Mangalia. Mohammad Murad, înfrânt în cursa pentru primărie. Ce scor a obținut omul de afaceri / foto: Cancan

Rezultate alegeri locale 2020 Primăria Mangalia. Omul de afaceri Mohammad Murad a fost învins de către liberalul Cristian Radu. Omul de afaceri, care a candidat independent, se situează pe locul al doilea în cursa pentru Primăria Mangalia, cu un scor de 35,6% (4.903 voturi).

Analiștii politici spun că este un rezultat foarte bun pentru un independent intrat în cursă cu foarte puțin timp înainte de alegeri. Mohammad Murad își recunoaște înfrângerea în fața baronului „galben” cu fruntea sus.

Cristian Radu (PNL) a câștigat un mandat de primar la Mandalia cu 44% din voturi (6,056), după numărarea a 81% din voturi, conform rezultatelor provizorii transmise BEC.

La Mangalia au fost 16.992 votanţi, prezenţa la vot fiind de 50.55%, potrivit News.ro.

Mohammad Murad, implicat într-un scandal în ziua votului

Duminică, 27 septembrie, Mohammad Murad și membri din staff-ul acestuia de campanie au fost reținuți de poliție.

Potrivit gândul.ro, cei din echipa de campanie a milionarului au fost văzuți în timp ce ar fi dat mită chiar în ziua votului. La cererea polițiștilor, aceștia au refuzat să deschidă portbagajul, unde s-ar fi aflat pachetele cu bani. Murad, de asemenea, nu a vrut să își deschidă mașina atunci când polițiști i-au solicitat acest lucru, motiv pentru care toți au ajuns la secția de poliție.

Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, „În jurul orei 16:30, a fost oprit pe raza municipiului Mangalia un autoturism, condus de un bărbat, în dreapta aflându-se proprietarul mașinii. Cei doi au refuzat să le fie controlat autoturismul. În zonă și-a făcut apariția un alt bărbat, candidat la o primărie din județul Constanța, acesta neavând vreo calitate sau legătură cu incidentul respectiv. În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, conducătorul auto fiind condus la sediul Poliției”.

author avatar
Andreea Vlad
1.007 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger