AcasăPoliticaRevoluţie în USR! S-a votat: cel mai mare secret al lui Cioloş...

Revoluţie în USR! S-a votat: cel mai mare secret al lui Cioloş va ieşi la suprafaţă

Dan-Barna-Dacian-Ciolos Revoluţie în USR! S-a votat: cel mai mare secret al lui Cioloş va ieşi la suprafaţă

Biroul Național al USR, dominat și convocat de echipa lui Dan Barna a decis, duminică, în unanimitate publicarea pe platforma internă a partidului a înregistrării în care Dacian Cioloș a amenințat cu demisia.

De asemenea, ar trebui desecretizate ședințele care au avut loc după alegerea lui Dacian Cioloș ca președinte, respectiv cele din octombrie până în prezent.

Secretele nu vor fi făcute publice

Membrii Biroului Național decid în unanimitate publicarea internă a tuturor înregistrărilor ședințelor care nu conțin excluderi, suspendări, tactici de negociere, strategie politică”, se arată în decizia conducerii USR.

În termen de 48 de ore, doi USR-iși vor trebui să „analizeze tematica ședințelor pentru a stabili ce fel de informații confidențiale nu vor fi publicate pentru a nu dăuna intereselor politice în extern”, se arată în decizia care precizează că desemnarea celor doi se va face luni.

Vă spun eu ce am spus joi şi voi spune şi mâine ca să fie foarte clar: dacă nu există susţinere în Biroul Naţional pentru principiile şi măsurile propuse, mandatul meu de preşedinte nu mai are sens.

Şi voi continua să lupt pentru acele principii alături de voi, ca simplu membru. Susţin 100% desecretizarea tuturor şedinţelor de partid şi transparentizarea trebuie să fie un deziderat permanent în politica noastră internă”, le-a spus Cioloş colegilor de partid.

Cioloş crede că demersul nu este statutar

Preşedintele USR, Dacian Cioloș a transmis un mesaj colegilor, pe grupurile interne, în care a explicat că nu se opune demersului, chiar dacă acesta nu este statutar.

Subsemnaţii, Cătălin Drulă, Dan Barna, Ionuţ Moşteanu, Vlad Botoş, Claudiu Năsui, Cristina Prună, Adrian Echert, Stelian Ion, Silviu Dehelean, Lucian Stanciu – Viziteu, Liviu Mălureau, Radu Miruta, Radu Panait şi Radu Mihaiu – în calitate de membri ai Biroului Naţional al USR, Convocăm, în baza art. 53 alin. 5 teza a II-a din Statutul USR, şedinţa Biroului Naţional pentru data de 06.02.2022 ora 12.00 prin Zoom”, a fost mesajul transmis membrilor Biroului Naţional al USR.

author avatar
Andrei Ștefan
1.256 afisari

5 COMENTARII

  1. Să rămână exact cîți am botezat eu. Că tare ticăloși și nenorociți s-au dovedit a fi.

  2. fleacuri , revolutie , deosebirea dintre cei doi este ca unul bea pisat si celalalt mananca k kt , in timp ce trotinetistii isi dau cutrotinetele in cap dupa ce trag pe nas .

  3. Vai tu …iti dai seama,
    cel mai mare secret
    Colosvek ameninta cu paraseala
    Daca sarpele mananca rahat!

    Daca huruie trotineta lui barna
    Julienul se supara foc
    Paraseste talciocul si turma
    Nu vrea sa se joace deloc!

    Ce secret ,vai tu ,ce secret!
    Julien s a invatat cu pi- sa- tul
    Isi pune valizoiul in spate direct
    Si arunca trotineta la dracul !

    Ciolosul isi face un partidoi
    Muuult mai mare ca plusul
    ,,USR radical din 2”
    Sau,, usr supra doi ”surplusul!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger