AcasăPoliticaRevine Petre Daea la șefia Ministerului Agriculturii? - VIDEO

Revine Petre Daea la șefia Ministerului Agriculturii? – VIDEO

Revine Petre Daea la șefia Ministerului Agriculturii? - VIDEO (sursa foto: facebook/Petre Daea)

Social-democrații urmează să facă o nouă nominalizare la Ministerul Agriculturii, după ce Adrian Chesnoiu, intrat în vizorul DNA, a demisionat recent din Guvern. Una dintre variantele luate în calcul ar fi și cea a revenirii lui Petre Daea în fruntea acestui minister. 

„Avem vreo cinci sau şase variante. Am avut discuţii telefonice şi ieri la sediu şi alaltăieri la sediu, cu colegii mei.

Din cele cinci – şase variante, o să venim cât mai repede cu o propunere”, a declarat Marcel Ciolacu, luni dimineață, aflat la sediul PSD.

Numele lui Daea, în cărți pentru Ministerul Agriculturii

marcel ciolacuCând a fost întrebat dacă Petre Daea ar putea reveni la minister, președintele PSD a confirmat că numele celui dintâi a fost propus în interiorul formațiunii.

„Este unul dintre numele propuse de către anumiţi colegi. Vom vedea”, a afirmat Ciolacu, în fața presei. Vă amintim că Daea a fost șef la Ministerul Agriculturii în Guvernul Dăncilă.

Chesnoiu s-a retras din fotoliul de ministru, după ce a ajuns în vizorul DNA

Social-democratul Adrian Chesnoiu a anunțat, joi după-amiază, că se retrage din funcția de ministru și că se autosuspendă din PSD. Totul, după ce în cursul zilei de 23 iunie s-a aflat că DNA-ul a cerut Camerei Deputaților ridicarea imunității în cazul său – VEZI DETALII AICI.

„NU am săvârșit nicio faptă de natură penală sau de corupție și mi-am desfășurat mereu cu integritate și cu dedicare activitatea mea executivă!

În urma apariției în spațiul public a unor suspiciuni cu privire la activitatea mea ministerială, am luat următoarele decizii:

Le solicit tuturor deputaților din toate partidele vot pentru ridicarea imunității parlamentare, deoarece eu consider că suntem cu toții egali în fața legii și vreau să am posibilitatea de a elimina orice potențială suspiciune!

Mă retrag din funcția de ministru – nu vreau să planeze nicio suspiciune asupra activității mele guvernamentale.

De asemenea, mă autosuspend din Partidul Social Democrat!”, a transmis deputatul Chsnoiu, pe Facebook.

276 afisari

8 COMENTARII

  1. NU stiu ce a facut chesnoiu dar a fost the man si a dat demisia ca politicieni nu fac decit sa se intepeneasca cu curul in scaun. CA la cite se fac ce mai conteza ca ajuti si tu un preten. Cum a facut PONTA JORGULESCU.

  2. E un taran agricol Daia inca de pe vremea marilor lui proiecte noi mancam azi rosii ieftine vara. Poate face un program tomata pt iarna.Luam mielu cu 20lei nu cu 50 lei kilu. La fel trebuie sa stie hidronavigatie pentru a putea usura graul pe siruri de barje pe Dunere sus, sus , sus la muntie sus..

  3. Sa ne imaginam asa Dunerea si Budapesta sara invadate de barje cu grau.
    O BARJA 1/4 VAPOR

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger