AcasăPoliticaRestricții pentru nevaccinați? Iohannis: ”Problema se rezolvă prin...” - VIDEO

Restricții pentru nevaccinați? Iohannis: ”Problema se rezolvă prin…” – VIDEO

Restricții pentru nevaccinați? Iohannis: ”Problema se rezolvă prin...” - VIDEO (foto: captură video)

Se vorbește tot mai des, în ultima perioadă, despre valul patru al pandemiei, despre campania de vaccinare antiCovid în România, dar și despre eventualitatea apariției unor restricții pentru persoanele care nu s-au vacccinat împotriva COVID-19. Despre acest ultim aspect a fost întrebat, miercuri, președintele Iohannis.

Aflat în vizită în Parcul Natural Comana, din județul Giurgiu, după ce s-a plimbat cu barca și a vorbit despre chestiuni ce țin de mediu, Klaus Iohannis a stat de vorbă cu presa.

La un moment dat, a fost întrebat dacă susține introducerea unor restricții pentru persoanele nevaccinate. Moment în care președintele a adus în discuție faptul că e nevoie de o îmbunătățire a campaniei de vaccinare antiCovid. ”Cred că e foarte important să lucrăm pe conştientizare. Nu putem să îi constrângem pe oameni să facă anumite lucruri pe care nu vor să le facă fiindcă că nu le înţeleg. Așa este și cu vaccinarea. Trebuie să aprofundăm, să îmbunătăţim campania de vaccinare. Fiindcă pandemia nu s-a terminat.

De-asta de fiecare dată când fac declarații spun românilor să se vaccineze, este foarte, foarte important, ca să prevenim un nou val, ca să prevenim răspândirea acestui virus. Însă interdicţii neexplicate, în această etapă, după părerea mea nu ne duc foarte departe”, a răspuns Klaus Iohannis.

Șeful statului: Problema se rezolvă prin vaccinarea în masă

Nu puțini au fost cei care au remarcat, însă, că președintele nu a exclus, însă, cu totul posibilitatea ca o astfel de variantă, despre care s-a vorbit în spațiul public în ultima perioadă, să se și aplice. Dar a ținut să puncteze că o astfel de variantă n-ar și rezolva co totul problema.

”Și chiar dacă e posibil să se introducă anumite restricţii pentru persoane nevaccinate, în locuri neesenţiale, cum se spune – restaurante, cinematografe șamd, asta nu rezolvă problema. (…) Problema se rezolvă prin vaccinarea în masă”, a susținut Iohannis.

Iohannis: Nu pot să accept măsuri care duc la discriminări

”Suntem acum în al doilea an de pandemie. Nu pot să accept măsuri care duc la discriminări. Nu putem să învingem pandemia prin discriminare, noi putem să învingem pandemia prin vaccinare”, a ales să mai spună Klaus Iohannis, cu sublinierea că vaccinul este disponibil ”la liber”.

408 afisari

5 COMENTARII

  1. Cotele apelor Dunarii sunt mai consistente decat luarile de pozitie ale boului sef care e totusi bou, nu taur.

  2. Herr Klauss, cel mai bine se rezolva problema pin infiintre a tot mai multor orase de gen Gestapostadt aka Hermannstadt, unde deja umbla cainii cu covrig in coada, si miroase pe cine vrea muschii lor, ca doar de aia e stat militienesc nazist in Bukalistan 🙂 Dar daca vreti macel cu adevarat, e bine si cu amenintari continue, pana la urma tot o sa explodeze si mamaliga romaneasca, atunci sa vedeti distractie si selectie naturala la maxim, Herr Klauss 🙂 Cel mai bine ar fi ca maestrul Matu sa aprinda odata fitilul, ca oricum stam cam de mult pe un butoi de pulbere, si e nevoie si de ceva distractie generala, in care poporul ne-esential ii ia la pus pielea pe bat la toti arienii esentiali puri, asa e cel mai bine 🙂 Toata stima si mandria, Partidului Unic Nazist din Bukalistan 🙂 Ura, ura, ura 🙂 Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger