AcasăPoliticaReplica ministrului Ionuț Stroe în privința pozei controversate de la Guvern: "Aberații"...

Replica ministrului Ionuț Stroe în privința pozei controversate de la Guvern: „Aberații” (VIDEO)

Au trecut mai multe zile de când a apărut deja celebra fotografie cu premierul Ludovic Orban fumând într-o încăpere de la Palatul Victoria, în care se aflau și alți miniștri. Chiar și așa, ecourile acestui instantaneu continuă să se facă auzite.

De această dată, ministrul Tineretului și Sportului a fost cel care a făcut referire la acest subiect. Totul, în contextul în care mulți s-au întrebat – în mod firesc – cine a făcut acea poză și cum de a ajuns să fie „scăpată”, încât să ajungă publică. Iar numele oficialului guvernamental a figurat printre cele asociate autorului acestei fotografii.

„E prima și ultima dată când mă veți auzi vorbind despre acest subiect. Nu am nicio legătură și nici nu fac așa ceva. Eu am văzut acele aberații din spațiul public ale unora, în legătură cu o posibilă implicare a mea în chestiunea aia. Vă spun sincer că nu am ce comenta și nici nu mă voi lăsa atras în această mizerie. Din punctul meu de vedere sunt minciuni și bârfe fără conținut”, a susținut Ionuț Stroe, marți după-amiază, de la sediul ministerului pe care îl conduce.

Declarațiile liberalului vin după ce premierul însuși a oferit mai multe explicații pe tema fotografiei în cauză, pentru care a plătit 3.000 de lei amendă.

author avatar
Cristina Stefan
232 afisari

2 COMENTARII

  1. daca i a purtat lui ghinion filmarea in chiloti s a gandit sa paseze si sefului una ca sa fie chit!!!!!! e clar ca vor sa l dea jos din corcodus pe orban si cauta motive !!!!!!!!

  2. Eu nu stiu de ce toti fatalaii sar in sus cand cineva isi tine ziua . Voi nu duceti prăjituri bere bomboane mici cand va e ziua stati asa ca debili?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger