AcasăPoliticaReplică ironică din PSD la adresa Alinei Gorghiu: „Moș Ene, ai legătura!”

Replică ironică din PSD la adresa Alinei Gorghiu: „Moș Ene, ai legătura!”

sursa foto: Facebook/Călin Gheorghe Maties-senator

Senatorul PSD Călin Gheorghe Matieş, preşedinte al Federaţiei Naţionale a Producătorilor de Produse Tradiţionale din România, i-a dat o replică sonoră liberalei aflate interimar la șefia Senatului, Camera superioară a Legislativului.

Parlamentarul social-democrat Călin Gheorghe Matieș susține că măsurile cerute recent de către senatoarea Alina Gorghiu în cazul fermierilor afectați de războiul din Ucraina au fost transmise deja de ministrul Agriculturii, Petre Daea. Și nu de ieri, de azi, ci încă de săptămâna trecută.

Alina Gorghiu a rămas mult în urmă cu știrile ori a dormit în ultima săptămână.

Ea îi cere soluții clare ministrului Agriculturii, Petre Daea, în cazul fermierilor afectați de războiul din Ucraina când, de fapt, acestea au fost transmise deja.

Doamna senator, vi se par suficient de clare soluțiile transmise de acum o săptămână de către ministrul Daea colegului dumneavoastră Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului, cel care gestionează comerțul exterior la nivel de negociere cu Comisia Europeană? (detalii găsiți în fotografiile de mai jos, realizate la adresa transmisă ministrului Cadariu).
Moș Ene, ai legătura!”, a transmis pe Facebook senatorul PSD Călin Gheorghe Matieș, în după-amiaza zilei de marți.

author avatar
Andrei Coman
521 afisari

7 COMENTARII

  1. CE MECLA DE ZOMBIE ARE ALINUTZA-SALTELUTZA AIA…ARE KILOMETRAJUL DAT PESTE CAP…EXACT ASA ARATA LA 25DE ANI FEMEILE CARE FAC PROSTITUTIE…IMBATRANESC PREMATUR SI LE CRESTE PAR PE PICIOARE…AU INGHITZIT PREA MULTA BRANZA…

  2. Cum ai ajuns tante Alina acolo sa stai ,
    Cine te-a pus si de ce?
    Ce te recomanda ce calitati ai
    Ai sarit cu banetul la pres ? asta e ?

    Cine sare cu banul umflat
    Are si sinecura si slujba la stat!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger