AcasăPoliticaReplică dură! Grindeanu a venit cu cartea la el: „E doar încă...

Replică dură! Grindeanu a venit cu cartea la el: „E doar încă o șobolăneală a doamnei Clotilde Armand” – VIDEO

Replică dură! Grindeanu a venit cu cartea după el: „E doar încă o șobolăneală a doamnei Clotilde Armand” - VIDEOReplică dură! Grindeanu a venit cu cartea după el: „E doar încă o șobolăneală a doamnei Clotilde Armand” - VIDEO (foto: captură video)

Social-democratul aflat în postura de vicepremier și ministru al Transporturilor în Executivul Ciucă a ales să îi răspundă din nou primarului sectorului 1, Clotilde Armand, de această dată nu în scris, ci chiar într-o conferință de presă, cu privire la săgețile pe care aceasta le-a aruncat în spațiul public, referitor la cartea pe care Sorin Grindeanu ar fi scris-o împreună cu tatăl acestuia, profesor de matematică.

În prima zi a acestei săptămâni, Sorin Grindeanu a avut o reacție tranșantă pe acest subiect.

„Sunt oameni care se recomandă prin anumite virtuți. Și există doamna Armand, care se recomandă prin gunoi. Mult gunoi și mizerii”, a declarat Sorin Grindeanu, luni, într-o conferință de presă.

Grindeanu: „Madame Armand, attention! Aici e cartea!”

Social-democratul aflat în Guvernul Ciucă a adus și un volum, pe care l-a răsfoit în fața camerelor de luat vederi. Totul, în timp ce i-a adresat un mesaj categoric edilului de la sectorul 1, îndemnând-o pe Armand să ceară Ministerului Educației foile matricole, să afle detalii despre notele acestuia.

„Aș fi spus că povestea cu cartea e o ciorbă reîncălzită din 2017, dar nici măcar asta să știți că nu e. E doar încă o șobolăneală a doamnei Clotilde Armand. Mă adresez direct doamnei: Madame Armand, attention! Aici e cartea și pot să vă spun că ați pierdut încă un război, se înscrie în șirul multor altora pe care le-ați deschis, începând cu războiul gunoaielor și așa mai departe. Aș mai vrea ceva să vă transmit, doamna Armand, și rețineți lucrul ăsta: eu am făcut școala la timp și complet. Vă rog să vă adresați Ministerului Educației și să cereți foile mele matricole, de elev, de student, și să vedeți (…) ce fel de note am luat și ca elev și ca student”, a susținut Grindeanu, aflat la sediul PSD.

Grindeanu, prima replică: Lucrurile sunt foarte clare, mai puțin pentru familia Armand care intrase într-un con de umbră

Nu e prima dată când Grindeanu a ales să răspundă nelămuririi exprimate printr-o postare transmisă recent pe Facebook de către actualul edil al sectorului 1. În 18 decembrie, la câteva ore după ce Clotilde Armand transmisese un mesaj pe tema cărții cu pricina, social-democratul scrisese, pe Facebook, între altele, următoarele aspecte: „Am mai răspuns acum 4 ani pe subiectul cărții. Ea există, am arătat-o, e scrisă cu un profesor de matematică, aș zice chiar bun 😃

Lucrurile sunt foarte clare, mai puțin pentru familia Armand care intrase într-un con de umbră. Doamna Armand a produs atâta gunoi în sectorul 1 încât a început să arunce cu el până la Timișoara.  O sfătuiesc să se uite în Sectorul 1 pe care ar trebui să îl administreze și să treacă la muncă”.

Armand, despre Grindeanu: „Acest Florin Roman al PSD-ului”

”Un nou caz Florin Roman în Guvernul României”, scria, pe 18 decembrie, Clotilde Armand, cu trimitere la recentul scandal în urma căruia a demisionat liberalul din fruntea Ministerului cercetării și Digitalizării – VEZI AICI.

„La 5 ani de la declanșarea controversei și la 19 ani de la data apariției, nici un exemplar al cărții lui Sorin Grindeanu nu a putut fi găsit în vreo bibliotecă publică sau pe internet. În spațiul public subzistă o controversă privind una dintre cărțile scrise de viceprim-ministrul Guvernului României și ministru al Transporturilor și Infrastructurii, domnul Sorin Grindeanu, provocând daune de imagine atât statului român cât și comunității matematice.

Sergiu a pregătit un scurt material despre cazul d-lui Grindeanu (acest Florin Roman al PSD-ului) și a lansat o provocare publică ministrului Transporturilor: să doneze un exemplar al cărții sale la Institutul de matematică „Simion Stoilow” al Academiei Române, spre folosul comunității științifice. Vă invit să-l urmăriți”, a mai scris Armand.

592 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger