AcasăPoliticaRenate Weber a "încins" Parlamentul: PSD și AUR au părăsit sala!

Renate Weber a „încins” Parlamentul: PSD și AUR au părăsit sala!

renate weberRenate Weber a "încins" Parlamentul: PSD și AUR au părăsit sala!

Renate Weber a reuşit să învrăjbească parlamentarii la audierea ei în ședința comisiilor juridice în care se discută rapoartele de activitate ale Avocatului Poporului. Parlamentarii PSD și AUR s-au retras.

La audiere, Avocatul Poporului, Renate Weber, a precizat că a preluat funcţia în luna iulie 2019, menţionând că la acea dată digitalizarea se afla la „nivelul anilor ’90”.

Cum au motivat PSD-iştii?

Având în vedere faptul că această şedinţă a comisiilor comune a fost una care s-a întâmplat peste noapte, fără a avea timpul necesar pentru a analiza aceste rapoarte atât de complexe şi detaliate şi a ne face o imagine corectă asupra activităţii instituţiilor vizate a fi audiate astăzi, grupurile reunite ale PSD se retrag de la dezbateri şi de la acest simulacru de şedinţă comună, pentru că noi ştim care va fi rezultatul.

Vreţi să schimbaţi Avocatul Poporului pentru că a avut dreptate de foarte multe ori, dreptate dată de Curtea Constituţională”, a transmis social-democratul Nicuşor Halici, la începutul reuniunii.

Şi reprezentanţii AUR au anunţat că se retrag de la această şedinţă.

Steluţa Cătăniciu, PSD, a cerut, la rândul său, amânarea discutării rapoartelor de activitate ale Avocatului Poporului.

E evident că nu doriţi să respectaţi această cutumă, pentru că altfel eraţi de acord cu propunerea de amânare.

Termenul de trei minute, cel puțin pentru mine, e insuficient pentru dezbaterea sau prezentarea unui asemenea raport în baza căruia vor fi menținute sau revocate persoanele care sunt audiate”, a afirmat Cătăniciu.

author avatar
Andrei Ștefan
567 afisari

3 COMENTARII

  1. ba era la comisie sa o destituie pe weber , scanteia aia de care s a scris ca a intrat fraudulos in arhiva sipa !!!!!!!e normal ??????

  2. @ Mișto bråțara, ? Probabil „în trend” cu digitalizarea, ? Altfel, un articol laudativ, de bine, al lui Andrei Ștefan, ?

  3. Renate Veber este o perszoana demna si competenta in domeniu SI NU A VRUT SA FIE ASERVITA MERCENARULUI IOHANIS SI REGIMULUI SAU DE VANZATORI DE TARA , DE ASTA ACESTI MAFIOTI VOR SA O SCHIMBE DIN FUNCTIE SI SA-SI PUNA SLUGOIUL LOR CARE SA LE APROBE NELEGIUIRILE !!! Alaturi de Renate Veber a mai ramas in justitie alte doua institutii corecte CCR (Curtea Constitutionala si SIJ )ce nu au putut fi acaparate de iohanis si de aceia acesta si acolitii lui CU INTERESE ANTIROMANESTI se lupta prin mijloace parsive pentru a le acapara sau desfiinta (in cazul SIJ) !!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger