AcasăPoliticaRemanieri înainte de alegeri? Cine l-a supărat pe Ludovic Orban. Patru miniștri...

Remanieri înainte de alegeri? Cine l-a supărat pe Ludovic Orban. Patru miniștri sunt pe lista neagră

Ludovic Orban nu a mai fost nevoit să șuteze. PSD și-a dat autogol

Premierul Ludovic Orban este prins între zâmbetul de campanie electorală și nemulțumirea pe care o are din cauza gafelor și bâlbelor pe care unii miniștri le-au făcut în ultimul timp.

Prima care deschide această listă este ministrul Educației, Monica Anisie.

Scandalurile și controversele care „mișună” în jurul celui mai important eveniment al momentului, începerea noului an școlar, l-au făcut de multe ori pe Ludovic Orban să primească tacit reproșurile clasei politice dar și din partea societății civile.

Dar nu numai proasta gestionare a redeschiderii școlilor este singura supărare a premierului.

El are nemulţumiri mari şi în privința şefului de la MAI, Marcel Vela, şi a miniştrilor Ionuț Stroe și Adrian Oroș.

Când încep remanierile?

Deocamdată, nu ar da bine deloc în fața electoratului să de-a afară, înainte de alegerile locale, patru miniștri dintr-un foc.

Chiar dacă ar face acest lucru cu ochii închiși, Orban se abține, măcar până vede rezultatele de la aceste alegeri.

O astfel de mișcare ar da impresia de un PNL slab, care este guvernat de o stare de instabilitate și de slăbiciune.

Ori, dacă liberalii doresc un rezultat favorabil la alegerile din această toamnă, trebuie să arate că lucrurile merg foarte bine la toate ministerele și bineînțeles, în partid.

Vela vrea să-i ia locul lui Orban?

Lăsând la o parte, deocamdată controversele de la începutul anului școlar, și proasta gestionare a sistemului educațional de către Monica Anisie, să spunem câte ceva despre Marcel Vela.

Ministrul de Interne a fost implicat, atât el cât și instituția pe care o conduce în multe scandaluri răsunătoare.

Reamintim scandalurile care au zguduit o țară întreagă provocate de clanurile de interlopi.

Cireașa de pe tort, însă, este o afirmație a lui Marcel Vela, care l-a făcut pe Orban să ridice din sprâncene. Vela ar fi spus că oricând poate să fie premier, iar această informaţie a ajuns la urechele actualului prim-ministru şi l-a supărat.

Premierul Ludovic Orban nu este mulțumit nici de activitatea lui Adrian Oroș, care ar fi întârziat să acorde subvenţii fermierilor, dar nici de ministrul Tineretului și sportului, Ionuț Stroe.

author avatar
Eli Dan Davidescu
820 afisari

3 COMENTARII

  1. l
    EXCLUSIV Întâlnire de taină la ceas de seară cu mici și bere. Ludovic Orban și Nicușor Dan au ieșit la terasă

    EXCLUSIV Întâlnire de taină la ceas de seară cu mici și bere. Ludovic Orban și Nicușor Dan au ieșit la terasă

    Ludovic Orban și Nicușor Dan au făcut calcule privind alegerile electorale la Primăria Capitalei

    Întâlnire de taină la ceas de seară! Ludovic Orban și Nicușor Dan au ieșit luni seară la terasă. De pe masa politicienilor nu au lipsit mititeii, cartofii prăjiți și berea la pahar din pastic. Cu bucate tradiționate în față, aceștia au vorbit despre proiectele pentru București.

    Și politicienii sunt oameni! Chiar unii normali. Deși discută probleme de țară, unii dintre ei preferă să o facă în văzul lumii, în mijlocul tuturor.

    Așa au procedat luni seară, 7 septembrie, premierul Ludovic Orban și Nicușor Dan, candidatul dreptei la Primăria Capitalei
    Ludovic Orban, Nicușor Dan, Antonel Tănase și Adrian Moraru au discutat la terasă până după miezul nopții

    La ora 22.00, aceștia, acompaniați de Antonel Tănase, secretarul general al Guvernului, și de Adrian Moraru, candidatul alianței PNL-USR-Plus la sectorul 3, au fost surprinși în timp ce au luau masa la o terasă din Parcul IOR.
    Întâlnire de taină la ceas de seară cu mici și bere. Ludovic Orban și Nicușor Dan au ieșit la terasă

    În imagini se vede că au comandat mici cu cartofi prăjiți și bere. Singurul care nu a pus gura pe carne a fost primul ministru, care este lacto=vegetarian ovarian

    Nicușor Dan și-a comandat mici cu cartofi prăjiți și a mâncat cu tacâmuri de unică folosință

    În schimb, s-a bucurat de o porție de cartofi prăjiți cu brânză rasă și a băut bere din pahar de plastic. Și tacâmurile cu care au mâncat au fost de unică folosință. Probabil că au ales așa de teama infectării cu coronavirus.

    Ieșirea la terasă a durat aproximativ trei ore, iar sursele noastre spun că aceștia au vorbit despre alegerile din București.
    La cina cea de taină au vorbit despre alegerile din Capitală

    ”Au discutat despre mersul campaniei, despre proiectele lui Nicușor pentru bucureșteni. Orban mereu îi dă sfaturi pe toate domeniile. Chiar este un premier extrem de implicat”, ne-au dezvăluit sursele noastre.

    Ieșirea la cina cea taină a avut loc după ce aceștia au participat în zonă la evenimentul de lansare al lui Adrian Moraru pentru candidatura la Primăria sectorului 3, din partea PNL și USR-Plus. Ludovic Orban, a afirmat că este vital pentru sectorul 3 ca Robert Negoiţă să nu mai fie primar, susţinând că s-a făcut câte ceva în mandatul acestuia, însă cu preţul unor datorii mari, de peste 400 milioane lei.

    Bani care s-au dus pe supraetajări de borduri sau pentru sute mii de tone de pământ cărate aiurea.

    Politicienii au fost serioși pe tot parcursul întâlnirii

    Totodată, șeful Guvernului a afirmat faptul că în ultimele sondaje Nicuşor Dan are cu minimum 4% mai mult decât Gabriela Firea în preferinţele cetăţenilor, iar Adrian Moraru a înregistrat un salt de 25% faţă de debutul campaniei.

    Românii sunt așteptați la urne pe 27 septembrie ca să-și aleagă primarul, consilierii, dar și președintele de consiliu județean, pentru viitorii patru ani.

    Asta e Primul – Ministru ! Un mare ALCOOLIST !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger