AcasăPoliticaRelu Fenechiu a dat in judecata fostul partid: Vrea sa recupereze un...

Relu Fenechiu a dat in judecata fostul partid: Vrea sa recupereze un milion de euro de la PNL

Fostul vicepresedinte liberal Relu Fenechiu a dat in judecata partidul din care a facut parte. Acesta a apelat la instanta pentru a-si recupera banii pe care i-a cheltuit, in 2009, in campania electorala, cand a fost principalul sponsor al lui Crin Antonescu.

Fostul deputat PNL, condamnat la inchisoare pentru fapte de coruptie, vrea sa recupereze, inca din 2011, aproape un milion de euro de la fostul sau partid. Atunci s-a adresat Tribunalului Iasi dar judecatorii au respins cererea, pentru ca Relu Fenechiu a dat in judecata Partidul National Liberal, nu filiala judeteana.

Cristian Ghibu, cel care ii administreaza firmele lui Fenechiu, sustine ca ar fi vorba despre o datorie de 950.000 de euro pe care liberalii o au fata de acesta din campania pentru alegerile prezidentiale, scrie digi24.ro.

Atunci, una dintre firmele lui Fenechiu a livrat materiale promotionale, dar si paturi, fulare, caciuli si traininguri care au purtat mesajul „Crin Antonescu, presedinte”. Relu Fenechiu a fost principalul finantator al campaniei lui Crin Antonescu, alaturi de Dinu Patriciu care a contribuit cu 600.000 de euro.

Un trezorier al PNL declara in 2011 ca datoria va fi achitata prin reesalonare.

Primul termen al procesului intentat de avocatii lui Relu Fenechiu va avea loc pe 17 septembrie, la Tribunalul Bucuresti.

author avatar
Alina Costache
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

Avertizare de ploi, grindină și vijelii. Zonele aflate sub COD GALBEN – HARTA/Cum va fi vremea în București

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis, miercuri, o atenționare Cod galben de vreme instabilă.Conform hărții aferente avertizării meteo, mai multe județe...

România poate scăpa mai repede şi mai ieftin de „blocurile gri”. Legea ce merge la promulgare schimbă tot pentru locatari

Deputaţii au adoptat, decizional, proiectul care aprobă ordonanţa de urgenţă 179/2022 pentru modificarea şi completarea ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr.18/2009 privind creşterea performanţei...
proger