AcasăPoliticaRegele Charles a ajuns în România. Întâmpinat de Iohannis la Cotroceni, monarhul...

Regele Charles a ajuns în România. Întâmpinat de Iohannis la Cotroceni, monarhul britanic a salutat garda în limba română – VIDEO

sursa foto: captură video

Regele Charles al III-lea a ajuns vineri după-amiază în România. Aeronava cu care a venit monarhul britanic a aterizat pe Aeroportul Băneasa.

Cu foarte puțin înainte de ora 15.30, Regele a ajuns la Palatul Cotroceni, unde a fost întâmpinat de către preşedintele Klaus Iohannis.

sursa foto: captură video

Majestatea Sa a salutat în română garda de onoare, la Cotroceni. „Bună ziua” – s-a adresat gărzii Regele Charles al III-lea.

sursa foto: captură video

Conform programului anunțat de Administrația Prezidențială, după ceremonia primirii oficiale a Majestății Sale Regele Charles al III-lea la Palatul Cotroceni, la ora 15.30, urmează fotografia oficială și convorbiri tête-à-tête, iar apoi o întâlnire cu autoritățile statului, reprezentanții societății civile și ai Corpului Diplomatic.

După cum mulți au remarcat deja, monarhul britanic nu este însoţit în această vizită de către Regina Camilla, soţia sa. Regele Charles al III-lea a venit în România la mai puțin de o lună de la încoronare. Precedenta vizită pe tărâm autohton a Alteţei Sale Regale Charles, pe atunci Prinţ de Wales, a avut loc în luna mai 2022.

Citiți și:

author avatar
Andrei Coman
706 afisari

46 COMENTARII

  1. Ăsta merită etichetat „persona non grata”. Nu i-aș permite să intre-n România. Vine ca să ia nu ca să dea.

    • Imbecilule , cu nostalgii comuniste ce doreste sa ia , ma paduche , majestatea sa regele Charles din Romania ? Tu nemernicule, cunosti interviul in care regele Charles , vorbeste atat de frumos despre Romania ? Cunosti nenorocitule , fara minima educatie, fara minima cultura, care spurci cu comentariile tale infecte, atat la National cat si la Cotidianul, unde va intalniti toti neispravitii, toti ratatii societatii, cu nostalgii comuniste, proveniti de la coada vacii, cum se spune in popor, faptul ca a ajutat Romania sa intre in atentia Europei, asa prapaditi cum suntem ?

      • @RADU DAN MIHAILESCU 2023-06-02 20:28 20:28:10 ??? https://ro.linkedin.com/in/drrdm CUMVA ASTA ESTI TU????ADICA DUMNEATA….
        „NENO ROCIT…NEM ERNIC….IMBE CIL….”
        PAI SA LE LUAM PE RAND….
        ASTA…CHARLES A VENIT AICI CA ORICE STRAIN CARE VINE PE ACESTE „MIORITICE MELEAGURI”…E MAI IEFTIN DE MANCAT BAUT SI FUT .UT AICI DE MAI BINE DE 2000 ANI DE CAND SUNTETI UN POPOR DE CUR.VE…REZULTAT DIN CONTOPIREA A DOI HOMA.LAI…DECEBAL SI TRAIAN…
        A VENIT FARA P.IZ DA USCATA SI SCOFAL CITA DE REGINA CAMILLA PARCA O CHEAMA…CUM ITI EXPLICAM…AICI SE GASESTE IEFTIN DE FUTU.T…VORBESTE CU FRATII TATE SA-I ADUCA P.IZDA PROASPATA…FRAGEDA….PENTRU CUNOSCATORI….SE GASESTE SI FARA PAR…CU „PUF”….
        ACUM BAROSANU ASTA BATRANEL SE GANDESTE CUM FACE UN SQUI.RT MASA PE LUMEA AILALATA CU FOSTA NEVASTA DIANA….IN TIMP CE DA LA POMPA…DA LA BUCI…DA LA RAME….DA LA VASLE…BABARDESTE IN BEZNA MINTII PE AICI CATEVA ZILE….
        MAI E UN ASPECT…MAI TINETI VOI MINTE ACUM 1000 DE ANI CUM VA PITEATI IN PADURE CAND VENEAU MIGRATORII…SI VA LASATI FEMEILE SA LE F UT.A ORICINE…SA VA IA COPII…LA TURCI II DADEATI VOI…ERATI DEJA „PERFECTIONATI”….ASA E SI ACUM…UNII SCLAVI PE LA IOROPA…”INDUSTRIA”…VIDEOCHATULUI DUDUIE LA ASTERNUT…SUNT INTRE 400.000 SI 500.000 LUCRATOARE IN DOMENIU….INTELEGI DUMNEATA…ATI FOST ASA DE CAND VA STITI…POPOR DE TRADATORI…TURNATORI…LINGE COA IE…PLANGE PIZ.DA….NISTE CU RVE DE OAMENI ADICA…JEGURI DE JIGODII SPURCATI SI INFECTI…CAPUL PLECAT DE SABIE NU E TAIAT…PUPA-L IN BOT SI PAPA-I TOT….NISTE SCARBE MIZERE….VIERMI…CUM VA ZICEA COANA LEANA…
        ASA CUM ARATA IL PUTETI PUPA IN P.ULA PE ACEST BATRANEL IN CONTINUARE…VA PUTETI FUT.E IN CUR PE MUI.E DIN DRAGOSTE DE BANI…DOAR CA NU MAI SUNT BANI…ADICA I-O PUTETI SUGE LU CHARLESSS MOCA…PE GRATIS…FOR FREE…
        ACUM MAI E UN ASPECT…CU BANII…OFICIAL E O VIZITA PARTICULARA…ADICA A VENIT MOSU SA SE DISTREZE AICI….WHO IS PAYING…CINE PLATESTE????
        CINE I-A PLATIT PE CAC,ATII DE LA SPP SA-L PAZEASCA AZI???
        CINE I-A PLATIT PE MASCARICII AIA DIN GARDA SA-I CANTE…”SA-I DEA ONORUL”????
        CINE PLATESTE PAZA LU NEA MOSULICA SI TOTI MAIMUTOII CARE „IN MINIVANCANTA”….SUNT „FORTELE DETASATE”….PENTRU „DISPOZITIVUL DE SECURITATE” AL „MAJESTATII SALE”?????
        EVIDENT CA EU…PRINTRE MULTI ALTII…CA SI CONTRIBUABIL….SAU ALEA 400.000-500.000 VIDEOCHATISTE….
        MAI E CEVA…”MAJESTATEA SA”….VREA SA SALUTE SIFOANELE DIN SRI.
        „n timpul vizitei, Regele Charles i-a cerut lui Iohannis să-i faciliteze o întâlnire cu directorul SRI, Eduard Hellvig, au declarat pentru Digi24.ro surse oficiale.”Vreau să-l întâlnesc și să-i strâng mâna”, a spus el.În perioadă cât s-a aflat în poziția de prinț, Charles a fost ”patronul spiritual” al serviciilor de informații britanice și i-a mulțumit lui Hellvig pentru buna cooperare și relațiile dintre SRI și serviciile britanice. Suveranul britanic i-a mulțumit directorului SRI și pentru cooperarea în privința problemelor legate de războiul din Ucraina.”
        https: //ziare.com/vizita-romania-rege-charles/vizita-cotroceni-rege-charles-iii-intalnire-director-sri-eduard-hellvig-1808258
        MARS
        RAUS
        SIKTIR
        STU ZU LEA
        ROIU DE AICI.

      • @RADU DAN MIHAILESCU 2023-06-02 20:28 20:28:10
        AM UITAT…SI ERA RELATIV IMPORTANT ACUM 50 ANI…SA-I SPUNETI ACTORASHULUI SECURIST DUDA,,,,CA NU A FOST EL PRIMUL LA GAURA….A FOST SI CHARLES…NU STIU DACA INTRADEVAR CHIAR PRIMUL…DAR A FUTU.T-O SI EL PE „PRINCIPESA MARGARETA”….SE POATE SI ACUM UN THREESOME…GANGBANG…ORGY…DACA NU MA CREDETI…II PUTETI INTREBA VOI…PE ASTIA DOI….CHARLES SI MARGARETA…

      • @RADU DAN MIHAILESCU 2023-06-02 20:28 20:28:10 AI SI POZE…SI SURSA…SA NU ZICI CA AM MANCAT CA.CAT…PRARDON…AM DEZINFORMAT…
        Principesa Margareta, la un pas să fie soția Regelui Charles. Ce scria presa anilor 70 despre relația celor doi 14.09.2022 20:59:59
        La începutul anilor 70, presa vremii scria despre o posibilă relație între prințul Charles și Principesa Margareta a României, fiica cea mare a Regelui Mihai. Cei doi au descoperit că au foarte multe în comun.
        Presa anilor 70 consemnează în diverse articole o posibilă relație romantică între Principesa Margareta a României și actualul Rege al Marii Britanii, în ciuda faptului că cei doi sunt veri îndepărtați. Mai mult decât atât, se pare că Regina Elisabeta a II-a nu ar fi fost împotrivă dacă cei doi s-ar fi logodit.
        În articolul cu titlul „Zvonuri despre Margareta de România, posibila aleasă a Prințului Charles al Angliei”, jurnaliștii spanioli scriau atunci că cei doi s-ar fi întâlnit cu ocazia unor evenimente sociale recente și au stat îndelung de vorbă.
        Relația dintre Principesa Margareta și Regele Charles
        „Puțini sunt cei care îşi pot da seama că există un nou zvon referitor la o altă «posibilă » mireasă, încă una, pentru Prințul Charles al Angliei. Dar noi, fideli cronicilor zilei, consemnăm că, în ultimul timp, s-a pomenit numele unei prințese regale asociat, în mod romantic, celui al viitorului rege al Angliei: acest nume a fost cel al Margaretei de România, 25 de ani, fiica exilatului Rege Mihai şi a soției sale, Regina Ana, născută Prințesă de Bourbon- Parma”, scria revista spaniolă Hola, într-un număr ieșit pe piață în anul 1974.
        Tot autorii articolului notează că surse apropiate Curții regale au mărturisit că Regina Elisabeta nu ar avea nimic de obiectat dacă între cei doi s-ar lega o logodnă.
        Pe lista posibilelor partenere a prințului Charles se mai aflau la vremea aceea și Lady Jane Wellesley, fiica ducilor de Wellington, Georgina Russell, fiica ambasadorului britanic la Madrid, Rosie Clifton, fiica unui colonel retras şi secretară în Londra și Lady Henrietta Fitzroy, fata ducilor de Grafton, potrivit Fanatik.
        Relațiile amoroase din tinerețe ale Regelui Charles
        Relațiile din tinerețe ale actualului Rege al Marii Britanii au fost numeroase, însă doar una i-a rămas alături în prezent. Camilla Parker Bowles e cea care acum i-a devenit Regină consoartă și cu care Charles a avut o relație chiar și în timpul primului său mariaj cu prințesa Diana.
        https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/principesa-margareta-la-un-pas-sa-fie-sotia-regelui-charles-ce-scria-presa-anilor-70-despre-relatia-celor-doi–333342.html

      • Pe vremea URSS se mai facea cite ceva si in Ukraina si pe la noi. Acum nu se mai face nimic si toata lumea fura… In plus, URSS ne-a scapat de lacustele occidentale. Horia Sima descrie in „Era Libertatzii” lacomia patologica a acestor monstrii care au ocupat Tara in timpul Regimului Marioneta condus de Ion Antonescu.

      • @RADU DAN MIHAILESCU 2023-06-02 20:28 20:28:10 UITE INCA UN „FAKE NEWS” SI PANARAMA PAPERS….DISTRATI-VA CU COVNUL VOSTRU.
        PRESA: ”CHARLES A VRUT AZI SĂ ÎL CUNOASCĂ PE HELLVIG”. PE CARE ÎL CUNOAȘTE DE UN DECENIU! 2 iunie 2023
        Scrie presa momentului: ”Regele Charles a cerut să îl cunoască pe directorul SRI. „Vreau să-i strâng mâna”, au declarat pentru Digi24.ro surse oficiale. Cît s-a aflat în poziția de prinț, Charles a fost „patronul spiritual” al serviciilor de informații britanice și i-a mulțumit lui Hellvig pentru buna cooperare și relațiile dintre SRI și serviciile britanice” mai scriu gazetele. Există o mică problemă: Charles și Hellvig se cunosc de mai bine de un deceniu, în virtutea unei colaborări strînse și fără vreo legătură cu munca de informații.
        În vara anului 2012, Eduard Hellvig, ministrul Dezvoltării Regionale şi al Turismului, a lansat ”Strategia pentru dezvoltarea turismului în Carpaţi”, realizată în colaborare strînsă cu reprezentanţii Casei Regale a Marii Britanii, au avut loc.
        La acea vreme, Hellvig avusese o întîlnire directă și o discuție pe acest subiect cu prințul Charles, la o recepţie organizată de Ambasada Marii Britanii.
        „Acest parteneriat cu Casa Regală a Angliei ţine în primul rând de realizarea unei strategii coerente pentru promovarea Carpaţilor, pe de o parte, iar pe de altă parte de iniţierea unor proiecte punctuale, de la festival gastronomic până la promovarea unor regiuni turistice în zona rurală, de la asigurarea finanţării pe infrastructura de turism – aici vorbesc de reabilitare de drumuri – infrastructură în interiorul regiunilor promovate”, declara Hellvig, la acea vreme. (B.I.)
        https://inpolitics.ro/presa-charles-a-vrut-azi-sa-il-cunoasca-pe-hellvig-pe-care-il-cunoaste-de-un-deceniu_1853175987.html

      • @RADU DAN MIHAILESCU 2023-06-02 20:28 20:28:10
        IL CAUTA SI FRATELE MEU LUCIFER PE CHARLES AL VOSTRU….CEVA DE LA O MANA DE BARBUT JUCATA CU ZARURI MASLUITE…CARTI INSEMNATE LA POKER…BLACKJACK…le jeux sont faits rien ne va plus
        În ziua de 03 Iunie 2023 la ora 13:15:40 (ora locală a României) s-a produs în TRANSILVANIA, HUNEDOARA un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.3, la adâncimea de 15km.
        Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 41km S de Hunedoara, 44km NV de Targu Jiu, 56km S de Deva, 85km E de Resita, 86km N de Drobeta-Turnu Severin, 90km SV de Alba Iulia.
        http://www.infp.ro/

      • Nu te pune cu KGB ul, parintii lor au dat 100 de plumbi in Romanovi.
        Eu nu am irosit 100 de țepe pe acelasi cur. Atunci ma intreb de unde atata ura? Cat ar irosi pe stranepotelul meu neslav dacă Romanov a patit asta? Ce ar face locotenentul Putin cu un neslav? Si alte intrebari care imi ia odihna si ma bantui apoi ziua adorm de oboseala.

  2. monarhia britanica ar trebui sa declare oficial ce parere are despre mafiotii cu pedofilia si traficul de persoane…ADICA SA SE DISTANTEZE DE EI..DACA VREA SA-SI RECAPETE CREDIBILITATEA

  3. Romania este plina de idioti ca voi, inculti, care nu au citit o carte , cu scoala putina si cu pregatire profesionala redusa, proveniti din familii de la periferia socitatii, lenesi, unde verbul a invata nu se conjuga, ca dauneaza grav sanatatii ……mintale. Va exprimati umorile la National, publicatie anti-UE, anti SUA, ca in alta parte va scupa lumea trogloditilor.

  4. Osanale pentru fosila pedofila ca sa impinga agenda verde fascista si in romania….

  5. Pe cine faci idioti si inculti,ba cretinule?Tu ce ma-ta pregatire ai ,aceea de sluga a ocupantilor?Mars la cotet ,nesimtitule.

  6. Ati vazut ce stranepotel are contili pupa-l-ar contili pe el de flacau muuuuaaah💋👹

  7. Sa va recite ficiori contili poezia stranepoțelului, poezia domnului Mihai.
    Zice asa:

    Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie,
    Ţara mea de glorii, ţara mea de dor?
    Braţele nervoase, arma de tărie,
    La trecutu-ţi mare, mare viitor!
    Fiarbă vinu-n cupe, spumege pocalul,
    Dacă fiii-ţi mândri aste le nutresc;
    Căci rămâne stânca, deşi moare valul,
    Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

    Vis de răzbunare negru ca mormântul
    Spada ta de sânge duşman fumegând,
    Şi deasupra idrei fluture cu vântul
    Visul tău de glorii falnic triumfând,
    Spună lumii large steaguri tricoloare🇹🇩,
    Spună ce-i poporul mare, românesc,
    Când s-aprinde sacru candida-i vâlvoare,
    Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

    Îngerul iubirii, îngerul de pace,
    Pe altarul Vestei tainic surâzând,
    Ce pe Marte-n glorii să orbească-l face,
    Când cu lampa-i zboară lumea luminând,
    El pe sânu-ţi vergin încă să coboare,
    Guste fericirea raiului ceresc,
    Tu îl strânge-n braţe, tu îi fă altare,
    Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

    Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie?
    Tânără mireasă, mamă cu amor!
    Fiii tăi trăiască numai în frăţie!
    Ca a nopţii stele, ca a zilei zori,
    Viaţa în vecie, glorii, bucurie,
    Arme cu tărie, suflet românesc,
    Vis de vitejie, fală şi mândrie,
    Dulce Românie, asta ţi-o doresc!

  8. Imediat cum a vorbit Cearli 2 vorbe. romanesti, de sete am si schimbat in cinstea stranepotului sticla de palinca si am dat cep la sticla de uischi si hop 4-5 pahare 🥃🥃🥃🥃🥃🥃 au sfarat pe gatlej si a stins pe moment setea contelui .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger