AcasăPoliticaReclamatie la DNA impotriva lui Ponta, pe tema moscheii

Reclamatie la DNA impotriva lui Ponta, pe tema moscheii

Fostul sef al Guvernului s-a ales cu o plangere la DNA. Cei care au depus aceasta reclamatie vizandu-l pe social-democratul care, pana in noiembrie anul trecut, s-a aflat in fruntea Guvernului au venit sa oficializeze demersul in prima parte a zilei de joi.

Unul dintre cei doi reclamanti a facut si cateva precizari in fata presei, lamurind ca plangerea penala se refera la hotararea guvernamentala emisa anul trecut, prin care s-a donat terenul pe care ar urma sa se construiasca moscheea de pe Bulevardul Expozitiei, din Capitala. Invocand drept principal argument in sustinerea reclamatiei „incalcarea Legii Cultelor”, tanarul a sustinut ca „poporul roman nu a fost intrebat si nu s-a facut un referendum daca doreste sau nu aceasta mega-moschee”.

Va amintim si ca in aprilie acest an, Primaria Sectorului 1 a eliberat certificatul de urmanism pentru constructia moscheii in cauza.

668 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger