AcasăPoliticaReacție tranșantă din PSD, după alegeri: ”Noi am votat oameni sănătoși la...

Reacție tranșantă din PSD, după alegeri: ”Noi am votat oameni sănătoși la cap!”

PSDPSD, atac la Iohannis și Orban în ziua cu două recorduri negative: ”Să fie alegeri, chiar de-ar pieri țara!”

Reacțiilor venite încă de duminică seara din direcția social democraților, după aflarea rezultatelor exit poll-urilor după închiderea urnelor la alegerile locale li se adaugă și un mesa tranșant venit de această dată luni dimineață din direcția fostului secretar general al PSD-ului.

Codrin Ștefănescu face trimitere, între altele, la rezultatele înregistrate la Sângeorz Băi, în dreptul politicianului criticat după o serie de imagini apărute în timpul campaniei electorale și reales primar, precum și la cele întâmplate la Deveselu, unde oamenii au votat masiv fostul edil, care a plecat dintre cei vii cu câteva zile înainte de scrutinul din 27 septembrie. Ștefănescu se oprește și asupra rezultatelor din Capitală. ”Ați votat un dubios care își filma și umilea fetița dezbrācatā! Ați votat o franțuzoaicā, rea și obraznicā, care e bāgatā in toate Bechtel-urile pāmântului și care nu vorbește corect românește! Ați votat un decedat și apoi ați petrecut in cimitir la mormântul sāu! Ați votat un bâlbâit lugubru, care a blocat sute de investiții și a șantajat sute de investitori!”, scrie social-democratul, într-un mesaj acid postat pe Facebook.

Stefănescu nu se oprește aici cu al său comentariu. ”Meritați ceea ce ați votat! Dar eu și mulți alții, nu meritām asta! Pentru cā noi am votat oameni sănătoși la cap!”, susține fostul secretar general al PSD-ului.

Primul mesaj al Gabrielei Firea după alegeri

De altfel, referindu-se la cifrele exit poll-urilor făcute publice cu scurtă vreme după închiderea urnelor, la ora 21, care o arătau pe locul doi în spatele lui Nicușor Dan, social democrata Gabriela Firea a transmis un prim mesaj, via Facebook, în care a anunțat că așteaptă rezultatele oficiale.

”Tradițional și din experiențele anterioare (…) spre dimineață vom ști exact care este rezultatul real al alegerilor din Capitală (…). Prin urmare, orice cifre care se anunță în această seară, rezultate ale unor sondaje sau exit poll-uri nu au cum să fie cele oficiale, (…) dar asta nu înseamnă că avem în această seară deja învinși și învingători”, a anunțat Firea, prin intermediul unui mesaj video postat pe Facebook.

 

author avatar
Cristina Stefan
273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger