AcasăPoliticaReacţie în lanţ, în toată ţara, după exodul USR-PLUS din Guvern? Ce...

Reacţie în lanţ, în toată ţara, după exodul USR-PLUS din Guvern? Ce vor face prefecții și subprefecții acestui partid

demisie-USR-PLUSReacţie în lanţ, în toată ţara, după exodul USR-PLUS din Guvern? Ce vor face prefecții și subprefecții acestui partid

După plecarea miniştrilor USR-PLUS din cabinetul Cîţu, s-a ridicat problema ca şi prefecţii şi subprefecţii acestui partid să abandoneze şi ei „corabia”. Liderul deputaţilor, Ionuţ Moşteanu, a declarat marţi că membrii de partid care ocupă funcţii în eşalonul doi al Guvernului nu-şi vor da demisia.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat că nu va demisiona, chiar dacă miniștrii USR PLUS s-au retras din guvernul condus de Florin Cîțu.

Nu. Noi ne continuăm activitatea până se va decide altceva. Nu există alte informații, doar lucrurile care se vehiculează în presă. Ne continuăm activitatea absolut în mod normal, fără niciun fel de impediment”, a comentat Alin Stoica, prefectul USR PLUS al Bucureștiului.

Îi va demite Florin Cîţu?

„Colegii mei rămân acolo. Ăsta nu este guvernul lui Florin Cîţu. Florin Cîţu a fost pus să îl conducă, să administreze acest guvern de coaliţie. A dovedit că nu poate, însă nu este guvernul dânsului.

Dacă vrea să îi dea afară, să îi dea afară. La câte abuzuri a făcut Florin Cîţu în perioada asta, nu m-ar mira să mai facă încă unul”, a spus Moşteanu la Palatul Parlamentului, întrebat dacă membrii USR PLUS din eşalonul doi din aparatul de stat – prefecţi, subprefecţi – vor demisiona şi ei.

Nici din Parlament nu pleacă

Moşteanua afirmat că nu se pune problema nici de demisii din funcţiile de conducere ale Parlamentului, cum ar fi la Senat, unde preşedinte este Anca Dragu, care este tot o funcţie politică.

„Nu discutăm de Parlament aici. Parlamentul funcţionează foarte bine, în comisii, în plen, discuţia este doar despre guvern. Trebuie să plece Florin Cîţu”, a afirmat acesta.

author avatar
Andrei Ștefan
456 afisari

2 COMENTARII

  1. Turbeaza neomarxistii. Ii decupleaza betivu’ de la banu’ public si sunt innebuniti. Nu le-a iesit santajul iar acum se agata de putere cu dintii. Pai ba mosteanule, nu poti fi si la putere si in opozitie. Prefectii sunt reprezentantii guvernului in teritoriu. Or, odata ce ati iesit de la guvernare automat trebuie sa dispara tot ce inseamna USRPLUS. Asta nu e abuz, e legal. Ca nu poate catu sa-i pastreze ca sa fie sabotat din interior. Cat despre Catu ce sa zic. E cel mai mare blestem pentru Romania si trebuie sa dispara urgent.

  2. Las ca vine taticul vostru ciolos sa vezi ce drepoti o sa stati in fata lui. Merkelita e pe farash , micronul gerontofil o sa fie vioara 1 in oiropa iar ciolosica prezidente. sa vedeti voi ce cozi o sa faceti la cabinetul lu madam ciolos doar doar s-apucati un curs de mindfulness. labe triste ce sunteti!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger