AcasăPoliticaReacție acidă la scuzele de Cotroceni: Iohannis s-a dovedit a fi ”un...

Reacție acidă la scuzele de Cotroceni: Iohannis s-a dovedit a fi ”un președinte pe post de clovn”

Recentele clarificări venite din direcția Președinției, pe tema începerii noului an școlar, rectificări însoțite și de scuze publice din partea primului om în stat, referitor la așa-numitul ”Plan semafor”, cum a ajuns să fie cunoscut opiniei publice, au generat reacții la nivelul Opoziției.

De această dată, oficialii ALDE au tocat anunțurile venite în ultima perioadă, din direcția Cotrocenilor, pe tema începerii cursurilor școlare, programate pentru 14 septembrie, vești care au culminat cu scuzele prezentate joi seară, într-un comunicat de presă venit de la Administrația Prezidențială.

Reprezentanții partidului condus de către Călin Popescu Tăriceanu nu trec cu vederea faptul că președintele a ținut să facă anunțul pe care îl așteptau cu interes atât elevii, cât și părinții lor, dar și cadrele didactice, pentru a le fi lămurite incertitudinile provocate de criza COVID, în plină pandemie. ”Începutul anului școlar, un talmeș – balmeș sub coordonarea locatarului de la Cotroceni! Ieșit zilele trecute pe post de salvator al începutului de an școlar, dl Iohannis s-a dovedit a fi în realitate doar un gafeur, un președinte pe post de clovn, și asta datorită Guvernului Lui!

Cu aroganța specifică, singurul scop al dlui Iohannis a fost cel de a puncta la capitolul imagine, să se împăuneze el cu anunțul redeschiderii școlilor ! Aroganța, însă, în lipsa logicii, i-a jucat feste grav și l-a pus într-o situație ridicolă: a anunțat greșit formula de calcul al numărului de îmbolnăviri în funcție de care se stabilea reluarea cursurilor! O gafă impardonabilă, o gafă care arată că dl Iohannis n-a înțeles absolut nimic din întâlnirea de miercuri de la Cotroceni care viza soarta a milioane de elevi, părinți și profesori! Dacă ar fi înțeles și dacă ar fi avut specialiști la această întâlnire, poate că nu s-ar fi făcut de râs în fața întregii țări. Dar ce să îi cerem lui Iohannis dacă se consulta pe începerea școlilor cu dna Turcan, care se dă mare expertă pe zona de învățământ, și cu dl Orban, a cărui singură legătură cu școala e că trece prin fața ei și își face poze cu clădirile!?”, susțin oficialii ALDE, într-un mesaj transmis vineri.

”Nimeni nu răspunde pentru această situație!”

Politicienii din cadrul Partidului Alianța Liberalilor și Democraților lasă să se înțeleagă faptul că s-ar fi așteptat ca motivarea apariției greșelii la nivel de comunicare publică să fi fost urmată și de o schimbare la vârful Ministerului Sănătății. ”Ce e și mai ridicol e că președintele acuză că a gafat pentru că a fost indus în eroare de Ministerul Sănătății, de ministrul LUI, din GUVERNUL LUI! Ce încredere mai pot avea românii la ora actuală în Ministerul Sănătății, în Guvern și în Președinte, atâta vreme cât ei dezinformează? Pentru că asta e concluzia: președintele spune că ministrul a dezinformat, iar el, care nu consultă și specialiștii, a dezinformat la rândul său. În aceste condiții, în care PREȘEDINTELE spune că a fost mințit de MINISTRUL SĂNĂTĂȚII, este culmea iresponsabilității politice ca acest ministru să fie păstrat încă în funcție! În România condusă de PNL, Iohannis și Guvernul Lui au mințit o națiune întreagă, i-au mințit pe profesori, pe elevi și pe părinți, și nimeni nu răspunde pentru această situație!”, completează membrii ALDE mesajul făcut public via Facebook.

E de menționat faptul că nu doar reprezentanții partidului condus de Tăriceanu, politicianul despre care se aflase, în cursul zilei precedente, că vrea să intre în cursa pentru fotoliul de primar al Bucureștilor și-au exprimat un punct de vedere tranșant pe această temă, ci și social-democrata Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei. DETALII AICI.

754 afisari

10 COMENTARII

  1. Daca nu l scuipati dracului afara de acolo inseamna ca il meritati pe deplin Sa i se faca un control la mansarda Are megalomanie

    • Eu am megalomanie , cand ma uit in oglinda ma scuip , o merit din plin , nici nu e nevoie de un control la mansarda , sunt rasfatatul ospiciului de pe Gvardinskaia nr.9 .

  2. Ce pretentii puteti avea dela un incompetent,un fost „interpret” care a recunoscut ca a participat la traficul de copii in anii 90,dar pe post de „traducator”,bine platit din moment ce a reusit sa-si cumpere cateva case cu banii astfel castigati.Ca din meditatii ce sa cumperi,poate niste sosete.El traducea toata „tranzactia”,era direct participant,desigur tinea partea neamtului cumparator,in loc sa aunte politia ca se face trafic de copii.Desi stia f. bine ce se intampla.Va dati seama ce jigodie de „om”?Iar acum,trambiteaza cu superioritate,”niste penali s-au cocotat la varful statului”.El,care are atarnate de coada nu se mai stie cate peste 40 Dosare penale.Bagate sub pres de catre taica Lazar si alti „procurorii mei”,unul dintre Dosare fiind matrasit de catre pensionara Lavinia Stanciu.Care ulterior „binelui facut”, a fost „promovata” judecator la CCR tocmai de catre „:beneficiarul”manariei,noul „cocotat” la varful statului.Stat de „drept”,cu justitie”independenta”,intesata cu interlopi,portocali,ticniti,mana in mana cu clanurile de interlopi care au pus stapanire pe „statul de drept”.Ca dovada ca mai alaltaieri,nu a murit un ghertoi,un interlop periculos tolerat de „statul de drept’,ci dupa cum s-a difuzat in presa de toate felurile,a murit „Seful Romaniei”,”Regele”,etc.Pe cale de consecinta,sa intelegem ca Iohanis nu este „Seful Statului”cum il „acrediteaza” toapele din presa.O fi adjunctul „Sefului Romaniei”,mort, care beneficiaza din partea MAI de protectie speciala,nationala.Pe banii cui ? Si la „indicatia” cui ?Si ca sa mai inteleaga „Dragi Romani”,pt. care „nu sunt bani de pensii,salarii si alocatii”.

  3. Dihorul acesta imprastie duhoarea nazi de ani de zile Oare leac de cojocul acestui nazist nebun nu exista ?

  4. Acest cimpanzeu,impreuna cu unul zis „Ceausescu”,si cu inca vreo 3-4 derbedei cutreierau strazile prin Bucuresti,agresau oamenii,aruncau cu vopsele pe cladiri.Evident finanantati cu bani suficienti care sa-i stimuleze,fac parte din echipa „de elita” care acum,dupa ce s-a instalat „Guvernul meu”,nu mai au alt”obiect al muncii” decat sa faca pe avocatii scarbosi cu injuraturi care-i „onoreaza”pe cei ce-i platesc.Asa e bai zevzecule dela Tiraspol ?

    • Asa am sa fac , ba , balbaitule Anonim , am sa-ti storc ultima picatura de laptisor de matca de o sa iasa aer pe stromeleacul zbarlit , sunt specialist boschetar sub pasarela garii Tiraspol .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger