AcasăPoliticaReacţia prefectului Capitalei când a auzit că primarul de la Sectorul 1...

Reacţia prefectului Capitalei când a auzit că primarul de la Sectorul 1 cere instituirea Stării de Alertă

alin-stoica prefect-al-capitaleiReacţia prefectului Capitalei când a auzit că primarul de la Sectorul 1 cere instituirea Stării de Alertă

Situaţia de la Sectorul 1 este atât de gravă, încât primarul Clotilde Armand a cerut Prefecturii să fie declarată Stare de Alertă. Alin Stoica a dispus verificări urgente în Sectorul 1 pentru a vedea dacă starea de alertă cerută de primarul Clotilde Armand este sau nu necesară, după e sectorul a fost împânzit de gunoaie.

Am luat legătura cu factorii de decizie DSP și DSV pe mediu, am solicitat o analiză și atunci putem răspunde sectorului 1 dacă e cazul sau nu să dăm curs unei astfel de solicitări.

Nu vă pot spune dacă e cazul sau nu de o asemenea decizie acum. Vom vedea după analiză.

Eu sper ca cel târziu luni să am o răspuns. Starea de alertă nu permite înlăturarea contractelor, ci îndepărtarea pericolului. Vor putea chema un alt prestator care să intervină punctual”, a declarat Alin Stoica.

Ce rezolvă Starea de Alertă?

Prefectul susține că o măsură excepțională, în starea de alertă, este ca gunoiul să fie ridicat de un alt operator. Întrebat unde ar fi problema în Sectorul 1, prefectul a spus că „din ce a înțeles” este o problemă contractuală între cele două părți.

Nu am analizat nici contractul și nu am aurmărit până acum toată corespondența dintre cele două părți ca să știu sau să-mi formez o părere din punct de vedere juridic”, a spus prefectul.

Ce discuţii a avut Clotilde Armand cu firmele de salubrizare?

Primarul de la Sectorul 1 afirmat că a avut discuții cu firmele de sortare a gunoiului din Sectorul 1 și a ajuns la un acord.

Ce a aflat Armand? „Am aflat că stațiile de sortare și-au redeschis porțile începând de astăzi dimineață pentru a primi gunoiul colectat de Romprest.

Aceste stații erau închise din cauza neachitării de către compania Romprest a facturilor datorate în ciuda plăților făcute de Primăria Sectorului 1″, afirmă Clotilde Armand.

 

author avatar
Andrei Ștefan
436 afisari

5 COMENTARII

  1. O JEGOASA CE OCUPA ACEL POST PRIN FRAUDA PUSA LA CALE DE USR PNL,DACA SE INTAMPLA CU UN CANDIDAT DE LA PSD SAREA DE CUR IN SUS KLAUS,SERVICIILE SI JUSTITIA MAFIOATA !

  2. Nulitatile umane ALE AUTORITATILOR LOCALE SI STATELE SUNT NISTE ordinari care batjocoresc de 31 d ani viitorul neamului romnesc ……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger