AcasăPoliticaReacţia lui Klaus Iohannis după ce a văzut ce s-a întâmplat în...

Reacţia lui Klaus Iohannis după ce a văzut ce s-a întâmplat în şcoli în primele 4 zile de cursuri fizice

klaus_iohannisReacţia lui Klaus Iohannis după ce a văzut ce s-a întâmplat în şcoli în primele 4 zile de cursuri fizice, în plină pandemie

Klaus Iohannis a declarat că a făcut o analiză împreună cu Sorin Cîmpeanu asupra şcolii care a început de luni, iar situaţia este bună. Reamintim, peste 2 milioane de elevi au mers fizic la şcoală, de luni, 8 februarie.

Ne-am uitat la şcolile din România. Situaţia este bună. Sunt peste 10.000 de şcoli care funcţionează fizic, cu elevii prezenţi în şcoală. Sunt peste 6.000 de unităţi care învaţă în scenariul galben.

Peste 2 milioane de elevi au reînceput şcoala fizic, asta reprezintă peste 70% din totalul elevilor din România”, a afirmat preşedintele.

Preşedintele a subliniat că pandemia nu s-a încheiat

Trebuie să fim realişti, pandemia nu s-a terminat. Chiar dacă din fericire s-au adoptat măsuri restrictive care au permis să se reducă succesiv numărul de bolnavi, de noi infectări, nu putem, din păcate, să spunem că am scăpat de pandemie.

În continuare este extrem de important să respectăm restricţiile impuse, să fim responsabili şi acum chiar avem un motiv foarte serios în plus, sunt copii din România cărora trebuie să le oferim şcoală în format fizic.

Cu cât mai bine respectăm restricţiile, cu atât mai puţine cazuri de noi îmbolnăviri vom avea şi cu atât mai bine se va desfăşura şi şcoala în format fizic„, a mai zis Klaus Iohannis.

author avatar
Andrei Ștefan
437 afisari

6 COMENTARII

  1. Un sas prost si laudaros.Toata lumea vede ca are nadragii rupti in cur,numai el nu vede!!

  2. & Închiderea școlilor a fost motivată de intenția de a organiza alegeri anticipate ca să guverneze PNL , ?

  3. Reacția președintilui johaennes era : Mă doare mă….Întreaba remporteri pupincuriști: unde va doare dnu preș..? Mă doare-n cur mă!

  4. La cretinul asta de sas,daca un PNL-ist ii pune pe masa un c….si pute c… asta de-ti ia auzul,sasu il mananca si la urma zice ca e excelet….asa ca ce pretentii sa ai de la el,doar sa il injuri….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger