AcasăPoliticaReacția lui Cătălin Cîrstoiu. Ce spune medicul candidat: Nu sunt incompatibil, nu...

Reacția lui Cătălin Cîrstoiu. Ce spune medicul candidat: Nu sunt incompatibil, nu sunt în conflict de interese – VIDEO

sursa foto: captură video

Vin declarații de ultim moment din partea medicului Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei. Și managerul Spitalului Universitar de Urgență București.

Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, susţine că nu se află nici în conflict de interese şi nici în stare de incompatibilitate.

Cătălin Cîrstoiu: Nu sunt în conflict de interese

Reacția sa a venit luni, 8 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă, după o vizită făcută la Institutul Clinic Fundeni, alături de premierul Ciolacu și de ministrul Sănătății.

„În primul rând că nu Corpul de Control al Primului Ministru şi niciun corp de control decide dacă cineva în ţara asta e în stare de incompatibilitate sau conflict de interese. Dar când apare un articol în presă şi înainte primeşti mesaj de la jurnalist că îi pare rău că scrie şi că nu crede în ce scrie, e suficient.

Nu sunt, doamnă, incompatibil, nu sunt în conflict de interese, e opinia mea şi, dacă vreţi detalii suplimentare, la momentul respectiv am prezentat un punct de vedere al Corpului de Control al Primului Ministru, care şi-a invalidat el singur, pentru că invocase o bază legală, care nu exista, parte din raport”, a spus Cîrstoiu, luni, în fața presei, la Institutul Clinic Fundeni.

„Înţeleg că a fost sesizată Agenţia Naţională de Integritate pe acest aspect”

Acesta a precizat că a fost sesizată şi Agenţia Naţională de Integritate, singura instituție care poate decide acest aspect.

„Dar având în vedere documentele ulterioare pe care le-am primit la Spital Universitar de la Agenţia Naţională de Integritate, eu înţeleg că a fost sesizată Agenţia Naţională de Integritate pe acest aspect, singura instituţie care decide dacă este sau nu condiţia legală pentru a declara aşa ceva. Din punctul meu de vedere, nu am niciun fel de conflict de interese sau incompatibilitate”, a mai spus Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei.

Potrivit Hotnews, Corpul de Control al Guvernului a întocmit, în 2020, un raport care arăta că medicul Cătălin Cîrstoiu ar fi fost în situaţii de incompatibilitate şi conflicte de interese.

author avatar
Andrei Coman
160 afisari

4 COMENTARII

  1. Puteti sa ma cautati la Oo, nu sunt incompatibil, toate spagiile le-am pus pe numele rudelor

  2. Doctore e adevarat ca ai fost prins cu 2 genti de bani si santajat sa ”candidezi” la primarie?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger