AcasăPoliticaRăzboi pe față între Vasile Dâncu și Liviu Dragnea! Senatorul reacționează vehement...

Război pe față între Vasile Dâncu și Liviu Dragnea! Senatorul reacționează vehement la acuzațiile fostului lider PSD

Vasile DancuRăzboi pe față între Vasile Dâncu și Liviu Dragnea! Senatorul reacționează vehement la acuzațiile fostului lider PSD

După ce a ieșit din închisoare, Liviu Dragnea, a făcut o serie de declarații șocante. Acesta s-a referit printre altele și la Vasile Dâncu, fosta sa mână dreaptă.

Conform lui Liviu Dragnea, președintele Consiliului Național al PSD Vasile Dâncu l-ar fi amenințat că nu ar petrece sărbătorile de iarnă în libertate.

„Am primit amenințări de la Vasile Dîncu și Coldea că nu voi apuca Crăciunul. În sens de libertate, cred că la asta s-au referit. Au păstrat aceleași metode. Cât de proști pot fi să creadă că mie îmi este teamă? Noi acum asistăm la lupta dintre două grupuri, trans-instituționale. E grupul de la Cluj, cu Vasile Dîncu, Emil Boc, Rareș Bogdan, Ioan Rus și domnul Varga, precum și alți oameni de afaceri, și grupul de la Sălaj, cu Dacian Cioloș, Hellvig (n.r. – directorul SRI), Lucian Bode. Sunt interese politice și economice diferite. Grupul de la Cluj, în care este și Coldea, este format din cei care au gestionat SRI-ul și sistemul ăsta ocult în anii trecuți”, a declarat Liviu Dragnea, la B1 TV.

Dâncu, despre Dragnea: „Un mincinos!”

Dâncu a răspuns duminică acuzațiilor, numindu-l ”mincinos” pe fostul lider social-democrat. Preşedintele Consiliului Naţional al PSD a răspuns că nu a vorbit cu Dragnea de trei ani şi că nu vorbeşte ce a „ trăit” în „prietenia” sa cu Dragnea. Dîncu a precizat că „este nedemn” din partea lui Dragnea să vorbească astfel despre el.

„Nu aş vrea, prin ceea ce spun eu – care nu este cel mai confortabil pentru el – în niciun fel să-i afectez libertatea sau fericirea lui de a face o nouă politică. Dar vreau să spun: nu am vorbit cu Liviu Dragnea de trei ani, cât a fost el plecat, de când s-a întors. Deci este un mincinos, nu numai aici, în această temă, ci în tot ce a spus despre mine. A inversat lucrurile, a schimbat motivaţiile.”, a declarat Vasile Dîncu la Prima TV.

author avatar
Andreea Vlad
912 afisari

2 COMENTARII

  1. il prefer pe daddy decat pe voi astia care ati mai facut dovada ca sunteti numai buni de gura! asa ca acest puscarias mai degraba, e de crezut.

  2. dancu e un jeg, securist, suflet vandut, combinator pt proppiile buzunare…se vrea candidat la presedintie,??!! Este scopul combinatiilor, vanzarilor si tradarilor pe care le practica …un nevrednic oportunist cu caracter de rahat. de ce oare nu-l basculeaza pesedistii !?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger