AcasăPoliticaRĂZBOI intern în PNL. Cîţu, contestat din interior deja! Liderul liberalilor, arogant...

RĂZBOI intern în PNL. Cîţu, contestat din interior deja! Liderul liberalilor, arogant cu subalternii

citu guvernRĂZBOI intern în PNL. Cîţu, contestat din interior deja! Liderul liberalilor, arogant cu subalternii

Conducerea PNL Vâlcea a decis să adopte o decizie prin care solicită, oficial, o întâlnire cu preşedintele PNL, Florin Cîţu. Adresa semnată de conducerea organizației a fost trimisă la Bucureşti, după ce liderii din Vâlcea nu ar fi putut să vorbească cu preşedintele partidului, pentru că acesta nu le-a răspuns la telefon.

Sunt nişte exerciţii foarte frumoase imagine”, iar „PNL are o democraţie internă şi o arată”, a spus Cîţu.

PNL Vâlcea a trimis o adresă oficială

Liderul liberalilor a adăugat că partidul e interesat ca filialele PNL să aibă rezultate bune la alegerile din 2024.

Sunt discuţiile noastre interne. E normal. Nu ştiu cu cine să vorbesc la Râmnicu Vâlcea acolo (întrebat de reproşurile că nu răspunde la telefon – n.r.). Asta este singura problemă. Nu ştiu cine este şef.

Dacă începem cu bugetul şi avem timp, bineînţeles că mă pot întâlni. Îmi plac aceste exerciţii de imagine.

Sunt foarte frumoase. PNL are o democraţie internă şi o arată. Până la urmă cel mai important este să ne uităm la rezultatele de la alegeri şi îi invităm pe toţi să aibă rezultate mai bune în 2024.

Asta ne interesează. Dar acestea sunt exerciţii foarte frumoase de imagine”, a afirmat Florin Cîţu.

Ce au scris liberalii din Vâlcea, în scrisoare?

Prin prezenta, vă înaintăm Decizia cu nr. 172, din data de 17.12.2021 a Biroului Politic Judeţean al Partidului Naţional Liberal, filiala Vâlcea, conform căreia, membrii Biroului Politic Judeţean şi primarii PNL din judeţul Vâlcea, vă solicită o întrevedere cu Preşedintele PNL, domnul Florin Vasile Cîţu şi membrii Biroului Politic Executiv al partidului, având ca temă situaţia politică actuală.

Propunem ca această întâlnire să aibă loc în data de 22.12.2021, la sediul Partidului Naţional Liberal din aleea Modrogan 1, Bucureşti. Avem rugămintea să ne comunicaţi în timp util (pentru a putea organiza deplasarea), dacă conducerea PNL ( preşedinte şi primvicepreşedinti) au disponibilitatea de a participa la această întâlnire şi, în această situaţie, ora la care întâlnirea este posibilă, în caz contrar, rugându-vă să ne comunicaţi o dată şi oră ulterioară posibilă.

Cu respect, Biroul Politic Judeţean al filialei PNL Vâlcea”, se precizează în adresa oficială semnată de PNL Vâlcea şi trimisă la Bucureşti.

author avatar
Andrei Ștefan
577 afisari

3 COMENTARII

  1. cata panarama la numirea lui si acum incep invers sa-l dea jos . asa scenarii proaste numai la noi vezi

    • De aceea a și fost pus. Nouă de ce ne-au fost impuși, în 1990, alde Ilici, Petrică, Brucan și, în timp, alde chioretele, somnorilă, perciunatul Isărescu pînă la plăvan și măCiucă?
      Pentru că-s proști, ticăloși, corupți dovediți, ticăloși și lași. Așa distrugi o țară, organizație… Dai la cap și la fundație. Pui lichele șefi și le distrugi educația, credința, sănătatea și cultura.

      ȘI AȘA NU VA TREBUI SĂ TRAGI UN SINGUR GLONȚ ȘI AI CUCERIT/DISTRUS CE-AI VRUT!

      • altceva am vrut sa spun , securitatea l-a pus cu panarama si acum tot securitatea il da jos . cu ce scop ? e vorba de luni de zile si e vorba de partid .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger