AcasăPoliticaRĂZBOI civil în PNL: lupta pentru putere i-a asmuţit unul contra altuia!...

RĂZBOI civil în PNL: lupta pentru putere i-a asmuţit unul contra altuia! Turcan și Cîțu l-au pus la zid pe Orban!

iohannis-turcan-orban-citu-guvernRĂZBOI civil în PNL: lupta pentru putere i-a asmuţit unul contra altuia! Turcan și Cîțu l-au pus la zid pe Orban!

Lupta pentru postul de preşedinte al PNL, dintre Florin Cîţu şi Ludovic Orban, a scos la suprafaţă mizeria de sub preş. Liderii liberali n-au uitat cum actualul număr 1 al partidului ar fi pierdut trei ministere importante, la negocierile pentru formarea coaliţiei, din iarna trecută.

Raluca Turcan l-a aciuat pe Ludovic Orban că a cedat trei ministere importante doar pentru a obține la schimb, pentru el, funcția de președinte al Camerei Deputaților. La rândul său, Florin Cîțu a spus că nu este posibil ca Ludovic Orban să fi făcut o astfel de declarație pentru că ”nu este reală”.

Turcan şi Cîţu plâng după 3 ministere

Adevărul este cunoscut de tot partidul și realitatea este că trei ministere importante: Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Transporturilor și Ministerul Dezvoltării, au fost negociate direct de Ludovic Orban pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Cred că orice liberal responsabil avea dreptul să fie nemulțumit pentru această tranzacționare care afectează puterea PNL în cadrul guvernării.

Funcția de premier revenea PNL de drept, dar pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților au fost tranzacționate 3 ministere.

Este o realitate și este păcat că se propagă astfel de mesaje în campania internă din PNL, în loc să ne preocupăm de viitorul PNL”, a spus Raluca Turcan, a spus Raluca Turcan.

Florin Cîţu e de-acord cu Raluca Turcan. El a reproşat faptul că în cadrul negocierilor ”au participat doar președinții de partide, nici măcar premierul desemnat nu a fost acolo”.

Orban spune că a fost părăsit de liderii liberali

Deşi am fost părăsit în timpul negocierilor de echipa de negociere votată de PNL – trebuie să ştiţi lucrul ăsta: preşedintele PNL a fost lăsat singur la negocierile pentru formarea acestei coaliţii şi negocierile pentru formarea Guvernului.

Am fost părăsit de Rareş Bogdan, de Raluca Turcan, de Robert Sighiartău, care nu numai că m-au părăsit în timpul negocierilor, ci au încercat să provoace convocarea nestatutară a unui Birou Politic Naţional în pline negocieri pentru a arunca în aer formarea coaliţiei”, a precizat Ludovic Orban, care, printre rânduri, lasă impresia că el consideră că a fost trădat:

Raluca Turcan a fost susţinută de mine pentru funcţia de prim-vicepreşedinte la Congresul din 2017. Ulterior a fost sprijinită de mine ca lider de grup la Camera Deputaţilor, vicepremier în Cabinetul pe care l-am condus eu. Am susţinut-o şi pentru funcţia de ministru al Muncii la constituirea Guvernului.

Dacă are o opţiune… Este dreptul oricărui membru al PNL să aibă o opţiune, dar, repet, la Congres vor veni 5.000 de membri ai PNL”.

author avatar
Andrei Ștefan
553 afisari

17 COMENTARII

  1. Incapabili cei tineri din PNL, sar la gatul incapabililor seniori, cand e vorba de ciolan, calca totul in picioare, ce m-am vazut ce este in stare PNL-ul

  2. spune tu orbane ce tradare au facut la sibiu cum au tradat toata tara si vei castiga!!!!!!!!!!!

  3. Am servit cina mai devreme , la 19:00 am servit primul polonic cu k.kat , la 19:10 am umplut matu si am odihnit polonicul . M-am pomenit cu burta chiorlaind si am repetat figura cu polnicul la 20:37 , razuind fundul galetii . Sigur dau in icter , nu-mi pasa , sa fiu alimentat de cisterna de la salubritate si sa nu-mi dispara pofta de mancare . Pupici ! Hap -sarmaua cu mot …..hihihihihihi !

  4. vai tu ,tante Hareta
    Babuina a dat cu poseta
    In capul Orbanului Sika
    Iar el o ‘ntepa c-o andrica

    Se cearta ca chiorii tu tzatza
    Intruna de azi dimineata
    Iar Sika si ceilalti ca el
    I a rupt la Alina un cercel

    Iohanis cu privirea i de sas
    Tot striga la ei: ,,pas cu pas”!
    Nu te mai certa tu fata,
    Ca vreau ,,Romania educata”

    Iar Raresul batistuta’ si indreapta
    Si striga ,,tu Catu a luat treapta”
    Din prima tu ‘Ralu ,fii corecta
    Si n o mai fa tu pe desteapta!

    Imi vine sa plec iar la scoala
    Voiam sa fac ,,Romania norrmala”
    Sa fac o Romanie din lut
    A lucrului bine facut!

    Tu Hareta ,atat s au certat
    Iar la urma cu toti au pupat
    Piata,, endependenti” tu fata
    Ca asa i Rromania educata!

  5. In Transnistria n-au vrut sa-mi publice aceste versuri sublime , am gasit o bresa in National sa ma fac de ras . La ultima jumuleala din boscheti , am incropit cateva versuri inaintea internarii la reanimare : Am pierdut un cercel / Si imi pare rau de el / M-a luat cu sareta /Si-am pierdut si poseta / Poate se-ndura Hareta / Sa-mi dea trotineta / Ca sa-l pup pe SIKA / Direct in p.andrica / Insistent si pas cu pas / O sa-l pup in cur pe sas . Pam-pam si hap-sarmaua ! E ca sunt meserie ? Pupici !

  6. Brava ariside,arde i la turloaie progresisti globalisti imputiti Am auzit ca vor sa dea o lege de abuzat copiii Totul pana la copii Va vom prinde pe cate unul paduchilorLGTBisti zoosisti si pedofili si va vom gatui

  7. Esti un umanoid paduchios
    Kostea sugiuc cel slinos
    Ai in cap idei progresiste
    De scalpeti si satani securiste

    Ati capusat ,, pas cu pas”Romania
    Si v ati pus la condus nebunia
    Aveti doar galceava in voi
    Si nu faceti decat taraboi

    Altceva sa faceti nu stiti si nu vreti
    Aveti in cap doar cai verzi pe pereti
    Nu prea v ati gandit sa mergeti la scoala
    In schimb vreti sa faceti,, Romania norrmala”

    ,,Norrmala ,,dupa mintea pe care o aveti
    Ar fi doar sa mergem sa strangem bureti
    Sa strangem gunoaie din coclauri cu hardul
    Iar in capitala gunoiu i cat gardul

  8. Da , sunt un humanoid paduchios , slinos , stalinist securist puturos , fac taraboi prin National ca pierd supa de stevie la masa de pranz , supa oferita generos de Raion . Am in cap doar cai verzi , mi-e lene sa ma duc sa adun din padure bureti si am in jurul bojdeucii gunoiu cat gardul .

  9. Asistam la Circul PNL, o gashka ahtiata dupa putere si bani, vanzatori de sloganuri si minciuni poporului, oricine-o iesi tot un neica nimeni este

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger