AcasăPoliticaRăsturnare de situație în scandalul de la Sectorul 1. Sac de voturi...

Răsturnare de situație în scandalul de la Sectorul 1. Sac de voturi găsit la Biroul Electoral. Tudorache: „Jaf la drumul mare!”

Daniel tudoracheRăsturnare de situație în scandalul de la Sectorul 1. Sac de voturi găsit la Biroul Electoral. Tudorache: „Jaf la drumul mare!” / foto: Mediafax

Scandalul voturilor de la Sectorul 1 ia o întorsătură nouă. Deși Biroul Electoral al Sectorului 1 afirmă că sacii cu voturi nu au părăsit niciodată încăpere, noi detalii din anchetă ies la iveală. 

O femeie de serviciu ar fi găsit, într-o cameră a BES1, un sac de rechizite și voturi ștampilate pe PSD și ALDE, potrivit România TV.

Informații sunt confirmate de actalul edil, Dan Tudorache, care a pierdut fotoliul de primar în fața USR-istei Clotilde Armand. S-a sunat la 112 și se așteaptă sosirea poliției la fața locului și demararea unei anchete.

„M-a sunat reprezentantul PSD, mi-a comunicat ca a sunat la 112 si se asteapta politia. Ma lasa fara cuvinte tot ce se intampla acolo. Nu a pus niomeni mana pe ele, ca sa nu se spuna ca au fost puse acolo. Sper sa fie si camere de filmat acolo. Banuiesc ca vom vedea imagini cu politia ridicand aceste voturi. Conform procesului verbal sunt la 1003 sau 1004, dar daca s-a gasit un sac, va dati seama ca e vorba de sute de saci. De-aia nu vor sa renumere, pentru ca e jaf ce e acolo, jaf la drumul mare!”, a declarat Dan Tudorache la România TV.

Tudorache a făcut plângere penală

Biroul Electoral al sectorului 1 a decis, joia trecută, că voturile nu se mai renumără. Voturile de la Sectorul 1 au fost astfel validate. Decizia l-a înfuriat pe Dan Tudorache dar și pe susținătorii acestuia, care au ieșit în stradă să conteste decizia.

Dan Tudorache, încă în funcție până la 1 noiembrie, a făcut o plângere la Parchetul General şi SIIJ împotriva procurorului care a ocupat funcţia de preşedinte de Biroului Electoral de Circumscripţie Sector 1.

Acesta îl acuză de abuz în serviciu. De asemenea, plângerea penală a fost formulată de PSD şi împotriva liderului USR, Dan Barna, precum şi a membrului USR, Andrei Nicolaescu.

author avatar
Andrei Ștefan
846 afisari

4 COMENTARII

  1. L-am vazut la TV ieri pe Orban cum ne explica f.documentat,in amanunt,cum se fraudeaza voturile cetatenilor.Culmea nerusinarii,de parca nici nu ar exista,habar nu ar avea pe ce lume traieste,desi se discuta despre fraudele dela recentele alegeri locale,a dat toata vina pe PSD. Astia sunt hotii,astia au furat.Un exemplu cras de prosteala in fata la scara nationala.Tot ieri cu aceasi nerusinare,alta prosteala, le-a comunicat pensionarilor,ca marirea pensiilor ar fi in dezavantajul lor,pt. ca le-ar scadea puterea de cumparare.Nu stii ce sa faci mai intai,sa-l injuri,sau sa te bufneasca rasul.Luati aminte Dragi romani,dragi pensionari.Cu cat va creste pensia,cu atat veti putea cumpara mai putin din ce aveti nevoie.Pai atunci Orbane,da o OUG prin care sa reduci doar pensiile contributive,eventual la vreo 10 lei,sa poata oamenii avea o putere de cumparare pana la fara numar,fara numar.Va dati seama,securistul care primeste o pensie de 78.000 lei,ce putere de cumparare are, cat se mai chinuie el cu o pensie asa de mare invers proportionala cu puterea de cumparare.Orbane,da fuga la OSIM si inregistreaza-ti prostia sa nu ti-o ia Iohanis inainte.

  2. Jigodie tiraspolezaaaa!!!!!Ma intreb din ce mata traiesti de-ti bagi nasul mereu ca musca in c… calului?Tu ai un pic de creier sa sustii ce zice orban??????Imbecil notoriu!!

  3. in toate incaperile unde sunt buletine de vot,stampilate sau n u ar trebui sa functioneze camere de luat vederi,accesibile tuturor,sa nu se mai poate fura asa

  4. astia s au instaurat la fel ca bolsevicii prin furt , minciuna si agresivitate verbala !!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger