AcasăPoliticaRăspunsul UIMITOR pe care l-a dat Alexandru Rafila când a fost întrebat...

Răspunsul UIMITOR pe care l-a dat Alexandru Rafila când a fost întrebat dacă îşi va prezenta demisia!

alexandru rafilaRăspunsul UIMITOR pe care l-a dat Alexandru Rafila când a fost întrebat dacă îşi va da demisia!

Dr. Alexandru Rafila a declarat marți noapte, la plecarea din Parlament, că certificatul verde trebuie introdus cât mai curând pentru ca autoritățile să aibă un instrument în cazul în care România va intra într-un nou val pandemic.

Întrebat dacă este adevărat că se gândește să își dea demisia în cazul în care certificatul nu va fi votat de parlamentari și nici introdus prin asumarea premierului liberal Nicolae Ciucă, ministrul PSD al Sănătății a răspuns sec că va discuta despre acest subiect atunci ”când va exista o decizie”.

Ce a decis PSD cu certificatul verde

Minitrul Sănătăţii a negat informația conform căreia ar fi ameninţat că va demisiona dacă nu se acceptă certificatul electronic la muncă.

Eu nu am anunţat pe nimeni chestiunea asta (n.r. – că-şi va da demisia). Am făcut un apel la responsabilitate. Atât. Certificatul verde trebuie să treacă pentru că trebuie să avem la dispoziție un instrument dacă cumva apare un val pandemic.

Dacă nu apare un val pandemic atunci avem doar un cadru legal. Dacă nu trece certificatul verde avem cu toţi o problemă că nu suntem responsabili la ceea ce se întâmplă. Este responsabilitatea acestei coaliții. PSD şi-a făcut treaba, a avenit cu acest proiect”, a spus Alexandru Rafila.

Valul 5 va predomina în februarie şi martie

Valul 5 al pandemiei va dura mai mult de o lună și jumătate, a declarat, marți, la Parlament, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. El avertizează că riscul cel mai mare va fi în lunile februarie și martie.

Eu cred că va dura mai mult de o lună și jumătate, probabil că va dura cel puțin două luni. Văzând ce se întâmplă și în alte țări, nu știm cât va dura (valul 5 – n.r.), dar vedem cum evoluează lucrurile, cred că lunile de risc maxim sunt februarie și martie”, a mai spus Alexandru Rafila.

author avatar
Andrei Ștefan
636 afisari

4 COMENTARII

  1. Mai cum stiu politicienii astia cand apare si cat dureaza o epidemie. Parca comunica cu virusul. Numai paranormali sunt in functiile de conducere, in intreaga lume!

  2. Ca niste obiectre cu cheita astia de sus de la nivel mondial si pana la politrucii nostrii se preocupa ei de sanatatea tuturor !!! E cea mai mare farsa prin care faklmenteaza economii si imbogatesc tot pe aia bogati si mai si isi bat joc de drepturi!!!

  3. @ Ăsta a fost pus în parlament și guvern ca să recomande restricții pe care nu le mai recomandă ca medic, ?

  4. @ Cine preferă programele de alimentație științifică ale lui Mincu, Hâncu, Mencinicopschi, ș.a.m.d. ,?
    Dacă medicina este la nivelul la care să facă fiecărui individ recomandări de alimentație după necesitățile sistemului imunitar ale fiecăruia, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger