AcasăPoliticaRareș Bogdan vrea să aibă un cuvânt de spus în PNL. Cine...

Rareș Bogdan vrea să aibă un cuvânt de spus în PNL. Cine ar putea ajunge la șefia partidului

Rareș Bogdan vrea să aibă un cuvânt de spus în PNL. Cine ar putea ajunge la șefia partidului

Trei nume cunoscute din PNL ar putea candida la șefia PNL, la congresul care ar urma să aibă loc în toamna acestui an.

Printre numele aduse în discuție de actualul prim-vicepreședinte al formațiunii liberale se numără și cel al primarului din Cluj, Emil Boc. ”Poate fi și Ludovic Orban candidat. Poate fi oricine candidat şi Emil Boc și Ilie Bolojan, oricine. Pentru a demonstra democrația într-un partid este absolut normal să existe doi sau trei candidați. Dacă există un singur candidat, nu prea pare democrație, chiar dacă acel candidat își face o echipă care să reprezinte toate curentele de opinie dintr-un partid. Dar asta ține de funcționarea democratică a unui partid”, a susținut Bogdan, spunând – ca răspuns primit la o întrebare din studio – că nu știe dacă Ludovic Orban ar putea fi unicul candidat pentru prima funcție din PNL, la viitorul congres.

Bogdan: Să am un cuvânt de spus și să conteze ceea ce eu spun

Întrebat, concret, pentru ce funcție va candida viitorul la Congres al PNL – care ar urma să aibă în toamnă – europarlamentarul s-a ferit să dea un răspuns exact. ”Nu știu. (…) Voi intra într-o echipă, (…) îmi doresc să fiu în conducerea PNL, dar nu înseamnă că trebuie să fiu eu președinte, preşedinte executiv, secretar general.

Pot fi vice-președinte, prim-vicepreședinte sau simplu membru, dar să am un cuvânt de spus și să conteze ceea ce eu spun”, a declarat Rareș Bogdan, marți seară, la Antena3.

author avatar
Andrei Coman
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger