AcasăPoliticaRareș Bogdan schimbă tonul în relația cu Florin Cîțu: „Fii atent Florine,...

Rareș Bogdan schimbă tonul în relația cu Florin Cîțu: „Fii atent Florine, fii atent, nene, aici”

Rares BogdanRareș Bogdan schimbă tonul în relația cu Florin Cîțu: „Fii atent Florine, fii atent, nene, aici”

Rareș Bogdan este unul dintre cei mai mari susținători ai lui Florin Cîțu la președinția PNL. Europarlamentarul a mărturisit recent că a avut câteva condiții pe care i le-a pus premierului în momentul în care i-a acordat susținerea sa.

Una dintre condiții a fost păstrarea funcțiilor deținute de membrii PNL, indiferent dacă sunt în echipa care câștigă sau nu, iar alta este aceea ca deciziile să fie luate împreună.

„Atunci când a venit Florin şi a zis ”Rareș, intri în echipa mea pentru a merge” zic: ”Fii atent Florine, fii atent, nene, aici! Eu intru, mă bat pentru tine mă bat pentru Partidul Național Liberal. Dar pe 26, dimineața, vreau ca toți să facem hora mare și să ne îmbrățișăm, chiar dacă supărările vor fi, să treacă peste noapte, pentru că acest partid nu are dușmani în interior, nici măcar adversari, ci ei sunt în altă parte şi avem nevoie de unitate, asta e o condiție a mea. Doi: după, orice s-a întâmpla, nimeni nu pleacă din funcție. Trebuie să avem grijă de oamenii care au avut un rol important pentru PNL, trebuie să avem grijă de cei care vin.”, a afirmat Rareș Bogdan duminică, în discursul ținut la conferința de alegeri a PNL Maramureș.

Rareș Bogdan: „Nu vreau să fiu papagal de serviciu, vreau să luăm decizii împreună”

Prim-vicepreședintele PNL a mai susținut că i-a cerut lui Florin Cîțu, înainte să-l susțină pe premier împotriva lui Ludovic Orban la şefia PNL, ca „nu cumva să cazi în păcatul de a lua deciziile singur, că voi fi primul cu care vei intra în conflict direct”.

Eurodeputatul liberal a menționat că va fi alături de premierul României atât timp cât va avea garanția că va fi consultat și că se va ține cont de părerea lui în Partidul Național Liberal.

Războaiele încetează pe data de 25 noaptea. Zic: și până atunci vin cu toată energia mea, cu priceperea, cu experiența, cu darul meu dat de Bunul Dumnezeu de a comunica, pentru a te sprijini şi spun de ce. Zic fii atent aici: nu cumva să cazi în păcatul de a lua deciziile singur, că voi fi primul cu care vei intra în conflict direct. Deciziile le iei împreună cu noi. Eu nu vreau să fiu spectator, nu vreau să fiu papagal de serviciu, să aflu de la televizor decizii, vreau să le luăm împreună”, a mai spus Rareș Bogdan.

author avatar
Andreea Vlad
595 afisari

6 COMENTARII

  1. Mă Răreşel, mai dăi tu mult apă la moară si să vezi cum ți-o iei peste bot de la Florinel al vostru. Si nu numai tu. Vor fi mulți care vor primi palme de la mititelul tupeist. Mă uit cu stupoare la voi cei din pnl cum îi pupați toți los kohones de los Cuțu si vă târâți ca reptilele pe lângă el. Ce penibili sunteți! Halucinant de penibili. O să v-o luați în bot la vot! Toți! Românii sunt mult prea furioşi si nu vă mai suportă de anul trecut.
    O să pieriți pe mușchii de tânțar ai lui Cuțu. Hă hă hă.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger