AcasăPoliticaRareș Bogdan îl spulberă pe Nicușor Dan: „Nu știu dacă marea economie...

Rareș Bogdan îl spulberă pe Nicușor Dan: „Nu știu dacă marea economie se face din acest lucru” / Ce i se pare „extrem de trist”- VIDEO

Rareș Bogdan, săgeți către Nicușor Dan: „Nu știu dacă marea economie se face din acest lucru”/Ce i se pare „extrem de trist”- VIDEORareș Bogdan, săgeți către Nicușor Dan: „Nu știu dacă marea economie se face din acest lucru”/Ce i se pare „extrem de trist”- VIDEO

Ar fi fost rost de mai multă bucurie, când vine vorba de luminițe și de decorațiuni pentru Crăciun în oraș, dă de înțeles liberalul, care nu s-a ferit să-l critice pe primarul Bucureștilor pentru atmosfera destul de anostă de pe străzile Capitalei.

„Când mă voi întâlni cu Nicușor Dan prima dată am să-l întreb dacă înțelege că hrana sufletească e la fel de importantă ca hrana fizică, ca hrana materială, pentru că bucureștenii, copiii Bucureștiului, bătrânii Bucureștiului, pensionarii au nevoie de puțină bucurie”, a declarat Rareș Bogdan, luni seară, într-o intervenție telefonică la postul B1 TV.

Bogdan: Mă doare că nu văd niciun fel de luminiță, niciun fel de bucurie a Crăciunului

Mai multe luminițe pe străzile Capitalei ar fi adus o altă stare de spirit în rândul locuitorilor orașului, mai ales în actualul context marcat de situația COVID, lasă să se întrevadă europarlamentarul.

„Și așa oamenii nu se mai pot deplasa, nu sunt bani suficienți, COVID-ul ne-a făcut să ne izolăm și să rămânem mai mult în locuințele noastre. Pe mine mă doare de exemplu că nu văd niciun fel de luminiță, niciun fel de bucurie a Crăciunului. Crăciunul înseamnă o sărbătoare a bucuriei. (…) Părerea mea este că noi nu trebuie să renunțăm la bucurii: bucuria Crăciunului, bucuria Sărbătorilor, bucuria unei luminițe (…) pe străzile Capitalei nu trebuia să lipsească”, e de părere Rareș Bogdan

„Și alte orașe trec prin momente dificile, dar știu să-și bucure cetățeanul”

Rareș Bogdan a adus în discuție situația din ale orașe, unde reprezentanții administrațiilor locale au ales să facă eforturi pentru a aduce o bucurie locuitorilor.

„Nu știu dacă marea economie se face din acest lucru sau din scurgerile de bani care se întâmplă pe diverse alte zone, într-un buget de 1 miliard de euro” – Rareș bogdan.

„(…) Vă spun așa, ca un cetățean al Bucureștiului, ca un om care trăiește aici că este extrem de trist Bucureștiul. Sunt convins că și alte orașe trec prin momente dificile, dar știu să-și bucure cetățeanul măcar cu ceea ce se poate, cu ceea ce e simplu. Pentru că uneori un zâmbet, o luminiță, un Moș Crăciun și un covrig fac cel puțin la fel de mult ca și o strângere de mână” a mai punctat Rareş Bogdan.

660 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu judec daca RB are dreptate cu privire la ND. Daca imi aduc aminte, RB era de presupus să se bată pentru țară și pentru poporul român, sa se lupte cu balaurul, cu incapabili, hotii si trădătorii care domină parlamentul, senatul, guvernul si toate organismele subordonate.
    Rezultatul? Dulce ca mierea este banul patriei…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger