AcasăPoliticaRareș Bogdan: "PNL nu mai are niciun sondaj sub 25%"

Rareș Bogdan: „PNL nu mai are niciun sondaj sub 25%”

Rareș Bogdan: "PNL nu mai are niciun sondaj sub 25%"Rareș Bogdan: "PNL nu mai are niciun sondaj sub 25%"

„Cu cei peste 2 milioane de votanți liberali mai aducem încă 4 milioane pentru ca omul de aici, din dreapta mea, să ajungă la Palatul Cotroceni, actualul președinte al PNL, Nicolae Ciucă”, spune Rareș Bogdan.

El afirmă că „PNL nu mai are niciun sondaj de opinie sub 25%”.

Eu știu că veți da tot ce e mai bun pentru ca noi să câștigăm. Creștem, pentrui că atuni când ești important și oferi stabilitate, crești. Să nu vă opriți din a-i convinvge păe români că noi suntem soluția.

Arătați-le că merităm că conducem în continuare România, iar după ziua de 9 vă aștept la lupta cea mare, de pe 15 septembrie și de pe 29 septembrie, când împreună cu dvs, cu întreaga suflare liberală, cu cei peste 2 milioane de votanți liberali mai aducem încă 4 milioane pentru ca omul de aici, din dreapta mea, să ajungă la Palatul Cotroceni, actualul președinte al PNL, Nicolae Ciucă”, spune Rareș Bogdan.

Dacă dvs faceți ce trebuie, scorul PNL se va îndrepta acolo unde nici cei mai optimiști dintre dvs nu credeau în urmă cu doi ani de zile”, încheie fostul realizator TV.

author avatar
Mihail Ioan
203 afisari

4 COMENTARII

  1. Hai sictir boule!…după ce-ați distrus țara timp se 4 ani ,acum îl vreti pe analfabetul ăla președinte…
    Vezi că te caută ăia de la eurovizion…în cur…

  2. Sigur, cand toate sondajele sunt comandate ! Rares Bogdan esti oligofren

  3. Ce parvenit penibil! Cel mai probabil nu vor lua nici 20% care si asa e prea mult avand in vedere ce nenorociri au facut de fiecare data cand au ajuns la guvernare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger