AcasăPoliticaRareș Bogdan: "Piedone este favorit, dar va pierde mult"

Rareș Bogdan: „Piedone este favorit, dar va pierde mult”

Rareș Bogdan: "Piedone este favorit, dar va pierde mult"Rareș Bogdan: "Piedone este favorit, dar va pierde mult"

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, îl consideră pe Cristian Popescu Piedone mare favorit în sondaje, dar susține că acesta va mai pierde din avânt în perioada campaniei.

Rareș Bogdan este de părere că în momentul în care electoratul PSD și PNL se va uni pentru a-l susține pe Cătălin Cîrstoiu, cifrele vor urca, încât să-i asigure câștigarea Capitalei, dar admite că va fi o bătălie foarte dură cu Piedone.

”Piedone se victimizează”

Piedone are parte de o victimizare, pentru că lumea a perceput faptul că a stat în pușcărie fără acuzații foarte clare. Oamenii se duc spre cei pe care îi consideră victime.

Domnul Cîrstoiu are o notorietate foarte mare, de 60%. Vă aduc aminte că domnul Traian Băsescu plecase cu 12% în primul tur la alegeri, iar în turul II a câștigat cu 56%.

Joi are primul mare eveniment, cu peste 1000 de persoane. Vom avea un program foarte bine pus la punct. Va avea un sediu diferit față de cel al PSD și PNL, cu echipă dedicată, cu buget dedicat.

În momentul în care electoratul PNL și PSD va înțelege cine este domnul Cîrstoiu și se vor mobiliza pentru acest candidat, atunci va începe să și crească.

Cred că domnul Piedone este la un maxim, este la vârf și de aici se poate duce la 26%-28%. Nicușor Dan nu are nicio direcție, nu are nicio cadență și cred că oamenii sunt conștienți de faptul că a dezamăgit.

În acest an Primăria Capitalei nu va fi câștigată cu peste 40%. Foarte probabil candidatul care va câștiga va avea 28-32%. Noi sperăm ca în momentul în care activele de partid se vor pune în spatele acestui candidat, să atingă acest scor.”, a spus Rareș Bogdan.

author avatar
Mihail Ioan
162 afisari

4 COMENTARII

  1. Am toată stima, consideratia si admirația pentru domnul doctor, nu este usor lucru sa fii medic, tocmai de aceea consider
    ca locul dumnealui este in clinica/spital. Este pacat sa pierdem medici buni .De ce sa_i facem primari ?
    Nu este suficient ca un număr atat de mare de medici au părăsit tara?
    Sigur, Nicușor Dan a nenorocit Bucurestiul, dar exista Piedone care are experiența ,caruia il place ceea ce face
    si face bine .Dl doctor sa ramana in spital pentru ca oamenii au nevoie de medici buni.

    • esti cam sarac cu duhul , piedonea este bun ca adm de piața sa umble printre tarabe si sa faca caterinca cu floraresele , ca primar de Bucuresti trebuie mult ,muuult mai mult !

  2. MA UIT SI NU-MI VINE SA CRED CA UN MASCARICI CA R BOGDAN E VICEPRESEDINTE AL PNL, CA O BATAIE DE JOC PENTRU P NL ESTE SI MA-ciuca ,LASA-L SA DESCHIDA GURA SI
    SINGUR ITI SPUNE CAT E DE PROST !!, IAR ASTIA VRETI VOI SA VA REPREZINTE ????????????????.
    NE MERITAM SOARTA CAND IN FRUNTEA TARII AM PUS CIRCUL SI PROSTIA .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger