AcasăPoliticaRareș Bogdan, one-man-show la Congresul PNL 2021. Cu lacrimi în ochi, i-a...

Rareș Bogdan, one-man-show la Congresul PNL 2021. Cu lacrimi în ochi, i-a atacat pe duşmanii lui Florin Cîţu! (VIDEO)

rares-bogdan-pnlRareș Bogdan, lovitură totală pentru Nicuşor Dan! Primarul Bucureştiului a pierdut sprijinul PNL-ului: "E haotic"

Rareş Bogdan, unul dintre cei mai importanţi fani ai lui Florin Cîţu, a susţinut un discurs virulent la Congresul PNL 2021, de la Romexpo. Europarlamentarul i-a atacat pe duşmanii lui Florin Cîţu şi, cu lacrimi în ochi, a vorbit despre mama defunctă a premierului.

Fostul om de televiziune, care a răgușit pe scenă, i-a certat pe fanii lui Ludovic Orban, care i-au cerut demisia lui Florin Cîțu și i-au scandat numele lui Orban în timpul discursului lui Klaus Iohannis.

I-a îndemnat către duşmanul comun: PSD

Rareş Bogdan le-a reamintit liberalilor că duşmanul comun este PSD.

Dusmanii sunt în afară nu aici. Îi rog pe colegii mei din Brașov, Dâmbovița, Sectorul 3, Vrancea și Arges să îi respecte pe toți delegații la Congres. Unitate! E absolut normal să susțineti un candidat, dar se va vedea la vot.

Nu cred că cinci județe puteți să rechizitionați o sală bazându-vă pe bunul simț al celorlalți. Încetați! Demisia nu se strigă în această sală, pentri că este guvernul nostru, noi nu suntem PSD-iști.

Vă cer să vă puneti în spatele lui Cîțu, este un om onest, cu bun simț. Vă rog să vă puneți în spatele lui Florin Cîțu, cu toții.

Este un om onest, este un om cu bun simț. Oameni buni, înțelegeți, omul ăsta a lucrat la Banca Noii Zeelande, are studii în SUA. Cine vreți să conducă un guvern, să facă reformă?”, a spus europarlamentarul.

A amintit de mama defunctă a lui Cîţu

Rareș Bogdan a acuzat atacuri la adresa lui Florin Cîțu după ce mama lui a murit. „Cea mai sfântă ființă e mama. Eram la Maramureș cu Cîțu, cel mai dur atac s-a dus împotriva mamei sale defuncte, a fost cel mai josnic atac împotriva unui om politic, să-i ataci mama”, a spus Rareș Bogdan.

„Floriiiiin Cițu va fi premier și președintele acestui partid. PNL înseamnă că toți cei de aici suntem împreună.

Înseamnă că colegii noștri sunt alături de noi (n.r. a enumerat liderii din mai multe județe). Niciun premier al României nu a făcut ce a făcut Florin Cîțu. A dat cu pumnul în masă în faţa Ursulei von der Leyen”, a conchis liberalul.

author avatar
Andrei Ștefan
566 afisari

8 COMENTARII

  1. Ziceti si voi trecuta la Domnul. Defunct se foloseste mai mult legist pt un cadavru deja descompus. Suna sinistru defuncta mama lui Citu.

  2. Nu am vazut un ins penelist atasat de biserica. Reci si distanti chiar si in tinuta sau lexic.

  3. Cel mai mare LINGĂU dintr-un partid politic! Rareşe, ce ai fost si ce ai ajuns! Mi-e rușine cu tine pentru ca ești român ca noi toți! BLEAH!

  4. Jurnalistul politician pupător de fund nu se lasă de meseria asta.
    Mai ai multe dosuri de pupat acum ca prietenul sCârțu este mare lider.
    Ești ca un mic cățeluș cu osul în gură si latri degeaba. Ești jos de tot! Este degradant, iar tu ești mândru că ești pupător. Tristule!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger