AcasăPoliticaRareş Bogdan neagă orice fel de "iubire" între PNL și PSD

Rareş Bogdan neagă orice fel de „iubire” între PNL și PSD

Rareş Bogdan neagă orice fel de "iubire" între PNL și PSDRareş Bogdan neagă orice fel de "iubire" între PNL și PSD

Vicepreședintele PNL, Rareş Bogdan, a făcut o declarație mai mult decât interesantă, duminică 24 martie. El a spus că alianța dintre PNL şi PSD, este „o căsătorie de convenienţă”, făcută în urma războiului din Ucraina, care este foarte aproape de graniţa României.

Fostul prezentator TV neagă orice fel de afinitate între partide.

„România este într-un real pericol”

„Vă rog să mă înţelegeţi şi pe mine şi pe ceilalţi, uneori există căsătorii de convenienţă, nu spun de interes, în care îţi respecţi partenerul, că te-a pus mama cu tata să te însori, dar asta nu înseamnă că eşti şi îndrăgostit.

Nu vă gândiţi cumva că suntem îndrăgostiţi cu cei care au condus judeţul acesta mult timp, nici într-un caz. Dar, în acelaşi timp, ştiu ceva, că azi noapte Kievul a fost bombardat, că se pregăteşte cea mai mare ofensivă spre Nikolaiev şi Odesa.

Mai ştiu că am văzut declaraţiile şi le văd, ale lui Medvedev şi Putin, legate de gurile Dunării şi Testamentul lui Petru cel Mare şi mai ştiu o chestiune, că dacă cade Nikolaiev şi Odesa şi dacă Rusia se apropie de Rieni, de Izmail şi atât de aproape de Brăila şi de Galaţi şi de Tulcea, România este într-un real pericol. Iar Moldova este sub un pericol total”, a declarat Rareș Bogdan.

Europarlamentarul PNL a fost prezent duminică, în judeţul Brăila, pentru a participa la lansarea candidaturii la funcţia de primar al oraşului Ianca a subprefectului Adin Boboc. La eveniment au apărut și preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, vicepreşedintele PNL preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma şi ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea.

„Adin, dragă, eu îţi doresc mult succes! Dacă ne mai primeşti, mai venim în campania asta o dată, să te salutăm şi să umblam împreună din casă în casă. Să nu uitaţi că liberalismul înseamnă progres, să nu uitaţi că primarii liberali sunt cu adevărat cei mai buni”, a transmis, cu această ocazie, Rareş Bogdan.

author avatar
Mihail Ioan