AcasăPoliticaRareş Bogdan, mesaj-ŞOC către USR-PLUS: „Este critic, tragic!"

Rareş Bogdan, mesaj-ŞOC către USR-PLUS: „Este critic, tragic!”

rares-bogdanRareş Bogdan, mesaj-ŞOC către USR-PLUS: "Este critic, tragic!"

Rareș Bogdan a declarat că liberalii ”sunt șocați de iresponsabilitatea” membrilor USRPLUS care și-au anunțat demisiile luni seară și a subliniat că nu vor renunța la Florin Cîțu ”ca să fie foarte clar”.

Prim-vicepreședintele PNL a spus că speră ca liderii USRPLUS să ajungă la o înțelegere cu președintele Klaus Iohannis care va juca, marți ”rolul de mediator”, dar a subliniat absența lui Dacian Cioloș în momentul de criză de luni.

Rareş Bogdan a explicat exodul USR-iştilor

Rareș Bogdan a explicat că, din punctul său de vedere, membrii USRPLUS au fost deranjați de programul Anghel Saligny pentru că acesta urmează să fie implementat în mediul rural, iar coaliția condusă de Barna și Cioloș își are electoratul în mediul urban.

Suntem șocați de iresponsabilitatea colegilor noștri de guvernare.

Este absolut incredibil să abandonezi România cu aplauze, să fugi de la guvernare cu aplauze într-un moment în care trebuie să înceapă școala – 3,5 milioane de copii în această țară, avem valul 4 care se apropie.

Suntem în plină etapă de vaccinare și suntem pe punctul în care, în 2, 3 săptămâni semnăm cel mai important program de investiții pe care l-a avut această țară – PNRR, 29,2 miliarde de euro, plus că implementăm un program de la care a pornit mărul discordiei, un program pentru comunitățile din mediul rural.

Pentru acei români care nu locuiesc în cartierul Primăverii, care nu locuiesc în Cluj, Timișoara, Iași sau în Constanța, în Brașov, ci care locuiesc în 54% dintre comunitățile din România, adică în zona rurală și, care, din păcate, după 31 de ani nu au șansa 69% dintre români să nu aibă aducțiune la rețelele de gaz, 54% la rețelele de canalizare și 29% la rețelele de apă”, a declarat Rareş Bogdan.

Se vor răzgândi miniştrii USR-PLUS?

Probabil asta i-a deranjat pe colegii din USR PLUS care au electoratul cu precădere în zonele urbane, și au considerat că guvernul Cîțu poate să abandoneze zona rurală. Niciodată nu vom abandona românii oriunde s-ar afla ei.

Este o seară critică, tragică, pe care niciodată nu mi-aș fi închipuit-o atunci când protestam la doi pași de această vilă în Piața Victoriei, alături de sute de mii de români la minus 30 de grade, sau plus 40 de grade luând gaze în ochi.

Oamenii care ne-au dat votul și care au fost alături de noi acolo ne-au cerut să guvernăm responsabil. Nu să avem orgolii, nu să avem gesturi copilărești și nu să fugim de la guvernare. Dar nu e prima dată.

Eu aștept ca cei de la USR PLUS să-și revină, cred în continuare că pentru România cea mai bună soluție este o coaliție de dreapta asumată în jurul PNL.

Cred că USR PLUS are încă posibilitatea să revină cu miniștri în afară de Ion Stelian și să-l înlocuiască, să vină cu un nou nume la Ministerul Justiției, dar în celași timp, chiar dacă pare foarte târziu, cred că măcar în ultimul ceas trebuie să înțeleagă.

Oamenii aceștia cred că nu au înțeles că nu poți fi într-o revoluție continuă”, a mai zis Rareş Bogdan.

author avatar
Andrei Ștefan
519 afisari

7 COMENTARII

  1. Cu R va asta mincinoasă n-are pic de buc Ă! Dezinformatorul asta penibil se găsește el sa critice pe altii. Un lătrău mincinos! Numai jeguri prin politichia dâmbovițeană.

  2. Du te băi pupincuristule de aici.
    Ai devenit asa un pupător de cururi că ne este scârbă de voi toți.
    Ba chiar v ați transformat în limbişti notorii. Imaginea voastră este praf dar n aveți ochi să vă mai vedeți.
    Tot ce faceți voi este o parodie si sansele voastre sunt la zero. Iar voi o adunătură de zerouri. 0,000000(0)

  3. Papagalul asta nu vede circoteca lor din interiorul carpei galbene, care de 2 luni ne terorizeaza zi de zi. Adica , mizeria lor de lupta interna dauneaza mai putin sau chiar de loc poporului asuprit si nu conteaza ca incepe scoala , ca santem in pandemie, nuooo… numai altii.

  4. Pamplicaru tot pmblicare este, neamu prost tot neam prost ramane, chiar daca isi da cu parfum, sa puta bine

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger