AcasăPoliticaRareș Bogdan, mesaj clar pentru USR: Le oferim șansa să se reîntoarcă....

Rareș Bogdan, mesaj clar pentru USR: Le oferim șansa să se reîntoarcă. Nu vor mai primi la fel de multe ministere – VIDEO

Rareș Bogdan, mesaj clar pentru USR: Le oferim șansa să se reîntoarcă. Nu vor mai primi la fel de multe ministere - VIDEO

Pe măsură ce miniștrii USR PLUS au părăsit Guvernul Cîțu, în urmă cu câteva zile, iar mesajul celor din formațiunea condusă de către Dan Barna și Dacian Cioloș este acela că îl vor plecat pe Florin Cîțu de la Palatul Victoria, ca soluție pentru deblocarea crizei politice, Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL și europarlamentar, a ieșit cu un mesaj cât se poate de clar menit să ajungă în atenția useriștilor.

”Celor din USR le oferim șansa să se reonorabilizeze, adică după ce au făcut alianța cu AUR, după ce au părăsit guvernarea, înainte cu câteva săptămâni (…) de a începe școlile, ceea ce dovedește destul de multă iresponsabilitate, dacă nu și imaturitate.

Noi le oferim șansa să se reîntoarcă. Sigur, nu vor mai primi la fel de multe ministere, dar pot să se întoarcă pe 3-4 ministere și să-și continue munca pentru cetățeni. Nu le mai dăm 5 (n.r. – ministere), vă spun cu siguranță”, a declarat Rareș Bogdan, la Antena 3, cu trimitere la moțiunea de cenzură USR PLUS-AUR, depusă în Parlament și citită zilele trecute, după un început de ședință marcat de un veritabil scandal.

Acuză fuga de la guvernare

Europarlamentarul liberal a adus în discuție momentul la care a avut loc plecarea miniștrilor USR PLUS din guvern, cu trimitere nu doar la reluarea cursurilor în școli, ci și la dezideratul vizând aprobarea, către finalul acestei luni, septembrie, a Planului Național de Redresare și Reziliență.

”În momentul când fugi și abandonezi, în momentul în care cresc prețurile la energie, trebuie să semnezi PNRR-ul, vine Ursula von der Layen, președinta Comisiei, începe școala pentru 3,4 milioane de copii (…) și tu fugi de la guvernare și te porți iresponsabil…”, a declarat Bogdan.

În tot acest context, prim-vicepreședinte PNL a trimis săgeți înspre conducerea USR PLUS. ”Pentru greșeala pe care au făcut-o și pentru neajunsurile pe care le-au creat și pentru criza politică pe care au generat-o, e normal să resimtă lucrurile astea și cei doi lideri să plătească”, a mai punctat Rareș Bogdan.

USR PLUS: Singura soluție pentru deblocarea crizei politice: Florin Cîțu trebuie să plece

Joi seară, în contextul schimbărilor decise, pe fondul plecării miniștrilor din Guvernul Cîțu, la nivelul secretarilor de stat și ai prefecților susținuți de această formațiune, cei de la USR PLUS transmiseseră critici la adresa actualului premier.

”Ieri au fost demiși secretarii de stat, astăzi prefecții USR PLUS. România este astăzi captiva congresului PNL. Florin Cîțu și gașca sa s-au decuplat de realitatea majorității românilor, demit toți oamenii competenți și onești numiți de USR PLUS în administrație, în Parlament încalcă Constituția și blochează moțiunea de cenzură, iar la televiziuni minte cum respiră.

Totul în timp ce prețurile cresc, facturile cresc, numărul cazurilor de COVID crește.
Singura soluție pentru deblocarea crizei politice: Florin Cîțu trebuie să plece”, sună mesajul postat pe pagina de Facebook a USR PLUS, în seara zilei de 9 septembrie.

98 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger