AcasăPoliticaRareş Bogdan, pregătit să candideze la șefia PNL! Ludovic Orban, scos din...

Rareş Bogdan, pregătit să candideze la șefia PNL! Ludovic Orban, scos din joc?

rares bogdanRareş Bogdan, lovitură sub centură pentru Ludovic Orban: vrea să-i "fure" şefia PNL!

Se acutizează scandalul din PNL. Ludovic Orban este contestat de greii din partid, iar acum este ameninţat că va pierde şi şefia PNL, după ce s-a văzut nevoit să demisioneze şi din calitatea de prim-ministru, în urma alegerilor parlamentare.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan nu exclude o candidatură la președinția formațiunii, la congresul care va fi organizat în acest an.

El mai spune că nu regretă nimic din ceea ce a afirmat despre liderul PNL, Ludovic Orban, și că „pentru moment” ceea ce a făcut „este suficient”.

Nu știu dacă voi candida. Pot să susțin pe cineva, nu neapărat să candidez. Nu exclud, dar în același timp pot să susțin pe oricine altcineva.

Voi face parte dintr-o echipă, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu moț în fruntea echipei. Pot fi poziția doi, trei, patru cinci”, a declarat Rareș Bogdan la Aleph News.

Rareş Bogdan îl vrea pe Cîţu premier, nu preşedinte PNL

Europarlamentarul a mai spus că în interviul de duminică seară a vorbit despre susținerea lui Florin Cîțu în funcția de premier, nu pentru a deveni liderul PNL.

E o bătălie pe termen lung. Alegerile nu sunt mâine. Ea o chestiune pe termen lung. Nu regret nimic din ceea ce am spus.

Am spus purul adevăr și cred că am realizat un prim pas – am reușit să arăt că există opoziție în partidul de guvernământ și am cerut democratizarea deciziilor. Nu dăm înapoi. Pentru moment ce am făcut este suficient”, a adăugat prim-vicepreședintele PNL.

Orban, acuzat că a eşuat ca lider al partidului

Cu excepția unui singur om, toți premierii care au ajuns la Palatul Victoria au ieșit de acolo trăncăniți la cap. Au ieșit de acolo cu capul umflat.

La toți li se pare că fără ei universul nu mai funcționează, că sunt mesianici pentru România și pentru omenire și, cu excepția lui Emil Boc, restul s-au stricat la cap.

Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo și să rămână omul care a fost, la rândul lui, i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate„, a mai zis Rareş Bogdan despre Ludovic Orban.

author avatar
Andrei Ștefan
272 afisari

3 COMENTARII

  1. Cand pui prostul la masa i se scoala ….,mascariciul de altadata ,pupincuristul de serviciu promovat peste nivelul de competenta i-a luat
    Dumnezeu mintile si a luat-o razna .
    Nu-s pro Orban si nici n-am fost ,e o scula de serviciu un lingau fara coloana vertebrala iar capul este pe post de umbrela sa nu-i ploua in gat !.
    Azi in politica s-au inghesuit loazele si mediocritatile natiei. Ti-e sila ,scarba de cum deschid gura ,pusi pe furat sunt toti indiferent de gasca din care sunt.
    Circul este pe ciolan ,restul este recuzita .

  2. Omul e doar bun de gura, in rest zero ca tot partidul din care provine
    Vrea doar malai mult, de asta s-a inscris in PNL, il doar-n cot de romani, banii sunt keia

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger