AcasăPoliticaRareş Bogdan l-a ridicat în slăvi pe Florin Cîţu, apoi a dat...

Rareş Bogdan l-a ridicat în slăvi pe Florin Cîţu, apoi a dat din casă: cine cu cine se luptă în interiorul PNL

orban-citu-rares-bogdanRareş Bogdan l-a ridicat în slăvi pe Florin Cîţu, apoi a dat din casă: cine cu cine se luptă în interiorul PNL

Rareş Bogdan a spus-o de mai multă vreme: este susţinătorul lui Florin Cîţu la şefia PNL, în detrimentul lui Ludovic Orban. Fostul om de televiziune îi face deja campanie premierului.

Cum? A făcut o paralelă între prim-ministrul României şi Roberto Mancini, selecţionerul Italiei, care a dus squadra azzura în finala EURO 2020, acolo unde va întâlni Anglia.

Premierul Cîţu are curajul, exact ca Mancini, marele antrenor al Italiei, care şi-a dus echipa în finală, să îi schimbe la o adică pe Chiellini sau pe Immobile, fără prea multe discuţii, pentru că echipa trebuie să funcţioneze şi pentru că noi i-am dat încrederea noastră pentru a duce această ţară, acest guvern, acest partid spre o guvernare de opt ani”, a afirmat Rareş Bogdan.

A recunoscut luptele interne din PNL

Rareş Bogdan a recunoscut luptele interne din PNL, despre care spune că sunt normale într-o campanie.

Vă invit în primul rând să fiţi liniştiţi că nu se întâmplă nimic grav. Asta este peste tot în lume, dacă urmăriţi ce se întâmplă în Italia, Franţa sau primaries-ul din zona republicană, a fost întotdeauna la fel sau chiar mult mai agitat.

Nimeni nu va duce la războaie iremediale, eu salut şi-l îmbrăţişez cu aceeaşi căldură pe Ludovic Orban, chiar dacă facem parte din platforme diferite sau cu Florin Cîţu, vorbescu Violeta Alexandru fără probleme sau cu Ionel Dancă şi colaborez excelent cu Dan Vâlceanu sau colegii meu.

Vă asigur că aşa va rămâne şi după 26 atunci când la Camera Deputaţilor e absolut normal să rămână Ludovic Orban, iar Florin Cîţu să devină în afara de premier al României pentru următorii trei ani şi jumătate – pentru că nu veţi vedea în următorii trei ani şi jumătate vreun eveniment de învestitură de Guvern la Cotroceni, rămâne acest Guvern cu Florin Cîţu premier în fruntea sa – şi sigur preşedinte şi în Modrogran”, a transmis Rareş Bogdan.

author avatar
Andrei Ștefan
591 afisari

10 COMENTARII

  1. Florin Vasile Citu, viitorul Itler al PNL, dragi Liberali pregatiti-va sa -l aplaudati indelund, sa-i faceti omagii si ode, poezii , cantece de lauda, ca daca se supara lui citu ii cade paru din nas

  2. & Gheorghe Becali a cerut la fotbal și i s-a aprobat chiar și câte cinci schimbări pentru fiecare echipă la fiecare meci, ? Câțu pare să fi prins schimbări chiar și pe regula U21, când antrenorii schimbă la începutul meciului, de îi schimbă de pe o zi pe alta pe cei pe care îi pune în funcții, ?

  3. & Probabil că vă reamintiți și că liberalii , în guvernări anterioare, se străduiau să îi blocheze pe psd-iști cu reclamații la UE, pentru a ajunge la guvernare, de unde erau îndepărtați când nu mai puteau utiliza fondurile alocate , ? Era ca la rugby, „placajul și blocajul”, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger