AcasăPoliticaRareş Bogdan îl ridică pe Nelu Tătaru la rang de preşedinte al...

Rareş Bogdan îl ridică pe Nelu Tătaru la rang de preşedinte al României. Anunţul controversat din PNL

Rares BogdanRareş Bogdan îl ridică pe Nelu Tătaru la rang de preşedinte al României. Anunţul controversat din PNL

Rareș Bogdan a comentat alegerile pentru conducerea PNL Vaslui, acolo unde Nelu Tătaru a primit peste 300 de voturi.

Prim-vicepreședintele partidului nu i-a uitat nici pe cei care au contestat ulterior alegerile interne din această organizație.

Ce s-a întâmplat la Vaslui?

Nelu Tătaru a strâns peste 300 de voturi, candidatul de pe locul doi având doar 40, la alegerile interne de la PNL Vaslui. Rareş Bogdan a apreciat acest succes ca fiind un atu pe care fostul ministru al Sănătăţii l-ar avea la Vaslui şi cu care este greu de concurat.

Suntem un partid la putere, miza e uriașă și e normal ca bătălia să fie mai încrâncenată. La Timișoara, colegii care au venit din Lugoj pot să participe la alegerile județene, dar la cele municipale din Timișoara, nu”, a spus Rareş Bogdan la postul România TV.

Nelu Tătaru, peste Klaus Iohannis?

La Vaslui, dacă vor candida Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Florin Cîțu și Rareș Bogdan împotriva lui Nelu Tătaru, pierd toți patru. Dacă oamenii cu cea mai mare credibilitate în PNL candidează, pierdem în fața lui Nelu Tătaru.

Să-l contești pe Nelu Tătaru, care a fost omul care a dus greul în fața pandemiei, acasă la el, trebuie să fii inconștient. Eu îi salut pe colegii mei de la Bârlad, dar ce să contești la Nelu Tătaru, a câștigat cu un scor zdrobitor.

A luat 340 de voturi, cel de pe locul 2 doar 40, iar al treilea 15. Dacă eu candidez lângă Florin Cîțu, Robert Sighiartău și Emil Boc, nu putem să-l batem pe Nelu Tătaru la Vaslui”, a spus Rareș Bogdan.

Scrutin fraudat la Vaslui?

Nelu Tătaru a fost reales, vineri, în funcţia de preşedinte al Filialei Teritoriale a PNL Vaslui, în cadrul Comitetului de Coordonare Judeţean. El a fost votat de 255 de membri PNL prezenţi la conferinţa de alegeri.

Contracandidaţii săi, prim-vicepreşedintele PNL Vaslui, Marius Arcăleanu şi primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroş, au primit 40, respectiv 15 voturi, în timp ce trei voturi au fost declarate nule.

upă aflarea rezultatelor, prim-vicepreşedintele Organizaţiei municipale a PNL Vaslui, Marius Arcăleanu, a afirmat că scrutinul a fost fraudat de fostul ministru al Sănătăţii „cu girul prim-ministrului Florin Cîţu”, prezent la conferinţa de alegeri.

Liberalul a precizat că va contesta aceste alegeri la conducerea naţională a PNL, în conformitate cu reglementările interne ale partidului.

author avatar
Andrei Ștefan
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger