AcasăPoliticaRareș Bogdan, în apărarea lui Vîlceanu: „Nu suntem la «Cine ştie câştigă»....

Rareș Bogdan, în apărarea lui Vîlceanu: „Nu suntem la «Cine ştie câştigă». S-a încurcat” – VIDEO

Rareș Bogdan îi ia apărarea lui Vîlceanu: Nu suntem la ”Cine ştie câştigă”/Sunt convins că s-a încurcat - VIDEO

Răspunsul pe care l-a dat noul ministru liberal al Finanțelor, pe tema salariului minim net (în mână), a generat mai multe reacții la nivel politic, venite inclusiv din rândul formațiunii politice din care face parte Dan Vîlceanu.

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a comentat pe marginea acestei situații, făcând apel la răbdare – știut fiind faptul că Vâlceanu abia ce a fost învestit în noua funcție în decursul săptămânii trecute.

Eu le cer oamenilor puţină răbdare. Iar colegilor mei le spun, am destul de multă experienţă în comunicare, pentru că am lucrat (…) 15 ani în presă (…). Eu le spun aşa: nu suntem la «Cine ştie câştigă» sau la «Roata Norocului». Trebuie să înţeleagă că sunt miniştri şi miniştrii răspund la întrebări, fac, dar nu trebuie să vină să ne spună acuma toate detaliile”, a declarat Rareș Bogdan, marţi seară, într-o emisiune la postul B1 TV.

Liberalul a dat de înțeles că nu crede că al său coleg de partid n-ar ști, de fapt, cât e acest salariu minim. ”Sigur că acolo sunt convins că s-a încurcat, nu e o chestie de rea-voinţă sau că nu ştia cât e salariul minim pe economie. Nu cred asta”, a mai punctat Bogdan.

Ludovic Orban: Ar fi culmea să vă spun că mi se pare în regulă

Nu la fel de îngăduitor a părut să fie liderul PNL, Ludovic Orban, cel care a și amintit, de altfel, în cursul serii precedente, că nu a votat pentru desemnarea lui Vîlceanu în postura de ministru al Finanțelor.

Ar fi culmea să vă spun că mi se pare în regulă. Ştiţi foarte bine că eu am votat împotriva desemnării domnului Vîlceanu, mi-am exprimat rezerve serioase şi am spus că există riscuri serioase. Eu am mai făcut o analiză, din punctul meu de vedere trebuie îndeplinite anumite exigenţe care ţin de experienţă, de management în domeniul respectiv, de o anumită cunoaştere.

Acuma va trebui să înveţe. Toate cunoştinţele necesare pentru exercitarea acestei funcţii trebuie să le înveţe pe repede înainte”, a afirmat Ludovic Orban.

Reacțiile au apărut după ce Vîlceanu, care a apărut în prima sa conferință de presă în noua postură, a fost întrebat dacă știe cât e salariul minim net în România. ”Da, este în jur de 1.600 și ceva”, a răspuns în primă fază liberalul.

Când i s-a spus că e vorba de 1.386 de lei, oficialul guvernamental a replicat: ”E 2.380 (de lei-n.n.) cred, da, 2.300 salariul minim brut, deci nu are cum să fie 1.300, dar mă rog…”.

Vă amintim că Vîlceanu a depus jurământul la Cotroceni pe 18 august, devenind ministru al Finanțelor, după ce premierul însuți asigurase interimatul la acest minister, urmare a revocării lui Nazare.

249 afisari

8 COMENTARII

  1. Numai Dancila era la roata norocului cu aria cercului! Diferenta era ca pila lui Citu nu a fost intrebat de cunostinte generale ci de ceva din domeniul sau de excelenta(?)!

  2. Mă uit la Rareș Bogdan și mă gândesc cum este posibilă existența acestui mucilagiu național.

  3. De ce nu va luati purtatori de cuvant. La Pentagon e un secretar care vorbeste doar probleme civile si cand apar probleme militare pac pleaca secretaru si vorbeste militaru. Da sa vb asa ca prostu pe plesneala nu face diferenta mai mare ca Veronica ba parca ar fi vecini de judet.

  4. Uitati-va la aceasta jigodie cum o dade gard.Cand manca cu polonicul la Realitatea TV,facea pe indignatul cate o data pebune,se incorda.Citez din memorie,dar circula pe Wuatsap el in direct : ” cat de hot,cat de nemernic,cat de mincinos,cat de escroc,cat de jigodie,cat de lacom dupa avere,dupa bani,cat de ticalos,cat de prefacut,cat de fanfaron,cat de lipsit de Dumnezeu poti sa fii ca sa ajungi politican de Top ? ” Si iata ca a ajuns. Sub inaltul patronaj al Cocotatului la varful statului Mafiot. „Si eu stiu ce spun ” a afirmat Basescu.

  5. Ba da, mai nene ,santem la NUMAI CINE STIE CASTIGA. Impostorii de genul tau si al ministrului tau nu au ce cauta azi la conducere. Vremea cu „las’ ca’nveti” o foloseau comunistii cand au luat puterea, duoa razboi. NOI, TARA nu e in situatia de atunci… Daca nu stii ??? AFARA !!! SE aude ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger