AcasăPoliticaRareş Bogdan i-a dat un ultimatum lui Nicuşor Dan. Se ascute lupta...

Rareş Bogdan i-a dat un ultimatum lui Nicuşor Dan. Se ascute lupta de la Primăria Capitalei!

Rares-BogdanRareş Bogdan i-a dat un ultimatum lui Nicuşor Dan. Se ascute lupta de la Primăria Capitalei!

Rareş Bogdan îi reamintește lui Nicușor Dan că „a câştigat datorită celor trei forţe din jurul său şi trebuie să înveţe să comunice” pentru a pune capăt scandalului din jurul adoptării bugetului Primăriei Capitalei.

Nicuşor trebuie să înveţe puţin pentru că altfel. Şi eu avut probleme venind din zona media. Nicuşor Dan trebuie să înveţe că nu mai e singur pe teren.

A câştigat datorită celor trei forţe din jurul său şi trebuie să înveţe să comunice”, a declarat Rareş Bogdan la postul Digi24.

Rareş Bogdan are soluţii pentru Dan

Trebuie să se consulte: Nu e un loc al orgoliilor. Altfel, bucureştenii oricâtă răbdare ar avea, la un moment dat şi-o vor pierde şi vor face comparaţii.

În acelaşi timp nu trebuie văzută vina în privinţa celor care au blocat adoptarea bugetului.

Dialogul şi jocul în echipă va rezolva această problemă”, a afirmat europarlamentarul liberal.

Bogdan a explicat problema de la Iaşi

În schimb, Rareş Bogdan consideră că probleme aprobării bugetului sunt mai „complicate” la Iaşi, pentru că acolo războiul dintre PNL şi USR a atins cote alarmante”.

La Iaşi e infinit mai grea situaţia. La un moment dat, dacă lucrurile nu poate fi tranşată acolo, o vom duce noi, PNL, în următorul birou naţional. În coaliţie suntem oameni raţionali”, a afirmat Rareş Bogdan.

Întrebat dacă e posibilă diminuarea măsurilor de restricţie în funcţie de numărul de persoane vaccinate într-o anumită zonă, europarlamentarul susţine că acest lucru este posibil, având în vedere exemplul altor state care au luat măsuri similare.

author avatar
Andrei Ștefan
416 afisari

4 COMENTARII

  1. Cand merg acasa, la tara, la mama, potaia din curte incepe sa latre de ai impresia ca imediat rupe lantul si-i mesteca pe toti din jur. Ei, as, el latra asa in general, nu pe cineva anume, ci doar sa ne minunam noi ce „aparator” serios avem in curte, ca in rest, somn si vise (daca patrupedul o avea asa ceva). Asa si cu nenea asta. Din cand in cand se trezeste siiiii ??? lat pardon da ultimatumuri de care nu tine nimeni cont… In rest somn siiiii???? munca-n folosul tar (ptiu) iae era s-o comit.

  2. Domnule, citesc ceea ce spui si crede-ma singurul lucru pe care pot sa-l spun este pacat, inca o speranta care se risipeste. Intoarce-te la actvitatea de ziarist. Poate iti revii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger