AcasăPoliticaRareş Bogdan i-a dat de gol: ce s-a discutat la şedinţa secretă...

Rareş Bogdan i-a dat de gol: ce s-a discutat la şedinţa secretă dintre Klaus Iohannis și liderii PNL

Rareş BogdanRareş Bogdan i-a dat de gol: ce s-a discutat la şedinţa secretă dintre Klaus Iohannis și liderii PNL

Klaus Iohannis a considerat că e momentul unei şedinţe cu liderii PNL, în frunte cu premierul demis Ludovic Orban! După aproape două ore de discuții, întâlnirea secretă, de marţi seară, care a avut loc la Vila Lac 1 s-a terminat.

Această întrunire inopinată a avut loc în urma rezultatelor de la alegerile parlamentare 2020, unde Partidul Naţional Liber n-a scos tocmai scorul la care spera.

Rareş Bogdan a dezvăluit că Iohannis nu le-a făcut reproşuri

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a dezvăluit, după întâlnirea de la Vila Lac 2 între liberali și președintele Klaus Iohannis, că nu au fost reproșuri, ci discuții despre viitoarele măsuri din noul guvern.

Am discutat putin despre primele masuri pe care trebuie sa le luam in viitoarea guvernare. Nu am discutat de portofolii. Am facut o analiza pe ce s-a intamplat la alegeri, am analizat judetele, greselile.

Costurile pandemiei au fost extrem de maripentru noi, am fost nevoiti sa luam masuri restrictive pentru a proteja sanatatea cetatenilor. A fost cel mai greu mandat din ultimii 100 de ani pentru un guvern care nu a fost intr-un razboi.

Noi nu avem ce sa le reprosam colegilor nostri, nici presedintele. Eu sper ca pana de Mos Craciun sa avem Guvern”, a zis Rareș Bogdan.

Rezultate oficiale parțiale după numărarea a peste 99% din voturi

PSD s-a clasat pe primul loc la alegerile parlamentare cu 29,64% dintre voturile exprimate pentru Senat şi 29,24% pentru Camera Deputaţilor, urmat de PNL, care a obţinut 25,59% la Senat şi 25,17% la Camera Deputaţilor, potrivit datelor prezentate marţi de Biroul Electoral Central, după centralizarea proceselor verbale din 99,03% dintre secţiile de votare.

Pe locul al treilea se situează Alianţa USR PLUS, care a obţinut 15,55% la Senat şi 15,04% la Camera Deputaţilor. Partidul pentru Unirea Românilor (AUR) are 9,09% voturi la Senat şi 8,99% la Camera Deputaţilor, iar UDMR a obţinut 5,96% la Senat şi 5,82% la Camera Deputaţilor. Pro România și PMP nu intră în Parlament.

author avatar
Andrei Ștefan
1.073 afisari

5 COMENTARII

  1. Adica ponta și cu tericeanu care au votat contra propriului guvern al PSD&ALDE condus atunci de puștoaik veorica ,și au reușit darîmarea guv.PSD pe ale carui liste au fost aleși ,acu ies pe ușa din dos a politicii!?? Vedeți bă curviștinelor politruce că Dumnezeu nu doarme??! Cariera voastra politica sa incheiat! ponta naum victor viorel fost membru al Marii Adunari Naționale din partea U Studenților Comuniști Români (pînă-n 1989!) împreuna cu Emil Boc, și MRU, bagat pe ușa din dos de adrian nascase, ca preș.la tineretu PSD, apoi abrupt.preș PSD, iese tot pe ușa din dos rușinos pt. el.La fel a ieșit și MRU pe ușa din doseni,apoi emigra in Austria.Tericeanu fost pupil al lui Dan Amedeo Lazarescu politician pnlist interbelic și mason,a reușit rara performanță ca sa dea drept de concesiune unei firme streine ca sa exploateze petrol și gaza in insula Șerpilor, înainte ca ROMÂNIA să cîștige procesul la Haga pt.insulă.Iar redevențe ROMÂNIEI NIMIC! TOTUL GRATIS STREINILOR!

  2. In continuare sforarul [ penal] de la Cotroceni intervine pe langa STS sa-l bage in parlament pe Petrov sa-l ajute pe werner sa-si faca „guvernul meu”!

  3. cat de de,ocratic sa se intalneasca dupa votul popular care i a daramat de la putere sa ajunga sa tracteze toti neomarxistii si etnicii radicali antiroman sa se vada ei sa faca jocul pe sub masa !!!!!!!

  4. Uitați-va la moaca acestui travestit..??…pensat,rujat,dat cu pudră… ce mai, pregătit pentru orgia lui grapinni…!!!…asta cântă la fluier din piele de cuc!!…pe ✋ cui a încăput țara asta..!!!! a ajuns o asemenea arătare să decidă soarta unui popor..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger