AcasăPoliticaRareş Bogdan i-a arătat pisica moartă lui Ludovic Orban. Face ameninţări cu...

Rareş Bogdan i-a arătat pisica moartă lui Ludovic Orban. Face ameninţări cu dezvăluiri!

Ludovic-Orban Rares-BogdanRareş Bogdan i-a arătat pisica neagră lui Ludovic Orban. Face ameninţări cu dezvăluiri!

Rareş Bogdan a criticat, sâmbătă seară, afirmaţia liderului PNL, Ludovic Orban, potrivit căreia PNL nu datorează nimic preşedintelui Klaus Iohannis.

Ludovic să înceteze, pentru că numai eu ştiu de câte ori l-a apărat preşedintele Iohannis”, a afirmat Rareş Bogdan, susţinând că, de două ori, Klaus Iohannis ”l-a salvat direct de la debarcare” pe Ludovic Orban.

Rareş Bogdan ameninţă cu adevăruri

A durut pentru ca vrem sau nu vrem, Klaus Iohannis a reprezentat pentru PNL exact acea borna care l-a calauzit si l-a ajutat sa ajunga la guvernare.

Mi se pare foarte dureros, chiar nu-l inteleg pe Ludovic Orban de ce face asta, pentru ca daca cineva are de ce să-i multumească Presedintelui este exact Orban.

Cel putin de doua ori Presedintele a fost mai mult decat elegant si l-a sustinut pe Orban in momente in care partidul il indeparta de la putere”, a spus Rareș Bogdan la postul Antena 3.

S-a supărat Iohannis?

Întrebat dacă crede că preşedintele Iohannis s-a supărat, europarlamentarul liberal a afirmat:

Nu ştiu. Nu am vorbit cu domnia sa. Să afirmi tu, Ludovic Orban, că preşedintele nu te-a sprijinit şi că PNL nu datorează nimic preşedintelui este o dovadă de lipsă completă de cunoaştere a realităţii şi de o rupere, desprindere de realitate, ca să fiu elegant”.

Sunt adevăruri care trebuie să le știe toată lumea. Ludovic vorbește așa despre relația cu președintele Iohannis.

PNL are o relație specială cu președintele Iohannis și PNL, în ceea ce a realizat în ultimii 2 ani de zile, a fost fără nicio discuție avantajat de acest parteneriat asumat cu președintele Iohannis.

Nu e corect să faci acest lucru, mai ales că președintele Iohannis de două ori l-a salvat direct. A fost salvat de președintele Iohannis de la schimbarea din președinte de partid înainte de termen. De la debarcare”, a mai zis Rareş Bogdan.

author avatar
Andrei Ștefan
328 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca Iohanus ar fi un presedinte Constitutional,ar trebui sa fie impartial,nicidecum partinitor in favoarea unora sau altora.Ce spune R.Bogdan confirma faptul ca Romania este un stat Mafiot,si Basescu stia ce spune.Adica mafiotii cocotati la putere la varful statului,se stiu unii pe altii ce le poate pielea,si cand este cazul se sprijina unul pe altul ca sa-l scoata din rahatul pana in gat,sau din contra,isi dau la gioale sau se imping unul pe altul cat mai la fund in rahat. Astia guverneaza Romania si rezultatele se vad.R.Bogdan a ajuns si el politician de top,dupa ce cat trompeta la Realitatea TV ii facea pe politicienii de top curve,neemernici,hoti,ticalosi,jigodii,gonaci dupa bani si avere,mincinosi,hahalere etc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger