AcasăPoliticaRareş Bogdan, fără milă! L-a lovit pe Ludovic Orban acum, când fostul...

Rareş Bogdan, fără milă! L-a lovit pe Ludovic Orban acum, când fostul lider PNL a ajuns la pământ!

rares bogdan orbanRareş Bogdan, fără milă! L-a lovit pe Ludovic Orban când fostul lider PNL a ajuns la pământ!

Rareş Bogdan, care a fost un fan înflăcărat al lui Florin Cîţu în lupta pentru şefia PNL, a lansat o serie de ironii la adresa lui Ludovic Orban, cel debarcat din funcția de lider al liberalilor la congresul de sâmbătă.

Pion principal în ”echipa câștigătoare” din PNL care l-a susținut pe Florin Cîțu, Rareș Bogdan a lansat, luni, un val de ironii la adresa fostului președinte al liberalilor, Ludovic Orban.

L-a luat la mişto cu tabloul pe perete

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan îl ironizează la RFI pe fostul lider al formaţiunii, Ludovic Orban, după ce acesta a spus că parteneriatul său cu Klaus Iohannis s-a încheiat. „Nu ştiam că au o legătură personală atât de puternică”, afirmă Rareş Bogdan.

De asemenea, europarlamentarul l-a asigurat pe Orban că va avea tabloul la loc de cinste alături de ceilalți ex-președinți ai PNL din istorie.

Bogdan a ironizat relaţia Orban – Iohannis

L-a sancţionat Partidul Naţional Liberal, noi nu mai avem ce sancţiuni să-i aplicăm domnului Orban. Îl lăsăm să-şi revină.

Îl asigur că-i vom aşeza tabloul pe peretele din sediul central al PNL, alături de ceilalţi, mă voi ocupa personal pentru a-i pune tabloul pe perete, alături de ceilalţi preşedinţi post-decembrişti, dar în rest, domnia sa este un membru al Partidului Naţional Liberal şi atât, din acest moment.

Faptul că domnia sa consideră că nu mai are o relaţie, n-am ştiut că a avut o relaţie personală, noi ştiam că PNL are o relaţie instituţională cu preşedintele României şi domnia sa, în calitate de preşedinte ales, are o relaţie cu preşedintele.

Acum, dacă domnia sa personal consideră că a rupt orice legătură, nu ştiam că au o legătură personală atât de puternică”, a spus Rareș Bogdan la Rfi.

author avatar
Andrei Ștefan
774 afisari

2 COMENTARII

  1. Asta ar trebui, mai intai, sa-si „curete” limba cu smirgel de ca…..tul lins de pe cu…ul lui Orban Lodovico, pana ce l-a bagat in seama si uite ca se adevereste inca odata ca „nicio fapta buna, nu ramane ne pedepsita”…dar Doamne, Doamne,…nu doarme…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger